Alege un desen și află ceva important despre modul în care gândește creierul tău.

Gândurile îți determină alegerile, iar ele la rândul lor, pot spune multe lucruri importante despre modul în care funcționează creierul tău.

Alege un desen din imagine și află totul despre inteligența și modul tău de gândire. Vei afla multe lucruri interesante despre tine.

Ce desen ți-a atras atenția? Dacă ai ales:

1. Simplitate

Această alegere vorbește despre faptul că în viață te atrag lucrurile simple, dar clare. Creierul tău poate simplifica chiar și cele mai complexe idei și le va formula în cea mai accesibilă formă. Datorită acestei abilități te descurci excelent cu rezolvarea problemelor și întotdeauna ajungi la esența lor. În mintea ta totul este clar: înțelegi, rezolvi și tragi concluzii.

2. Viziune neobișnuită

Dacă ai ales acest desen, atunci creierul tău este programat să caute subtilitățile celor mai dificile probleme. Faci parte dintre acei oameni care nu poate fi mințit cu aspectul exterior. De regulă, deciziile tale sunt bine gândite și practice. Creierul tău este foarte receptiv și capabil să înțeleagă cele mai dificile întrebări.

3. Ferm și direct.

Ești atras de lucrurile simple, dar expresive. Ești o fire deschisă, directă și destul de curajoasă. Nu-ți place să complici lucrurile. În relații abordezi același principiu, preferi claritatea. Creierul tău funcționează excelent cu ideile simple, este atras de pozitivism și se bucură de lucrurile simple în viață.

4. Complex.

Dacă ai ales acest desen, atunci creierul tău este construit nu doar complex, ci și multi-stratificat. Nu poți fi descris printr-un singur cuvânt sau printr-o trăsătură aparte de caracter. Personalitatea ta – este o combinație de aspecte care împreună formează o personalitate frumoasă. Acest tip de gândire îți oferă mister și îi intrigă pe ceilalți.

5. Scopuri bine determinate și perseverență.

Ești o persoană orientată pe rezolvarea problemelor. Înțelegi cu ușurință sarcinile complicate și în loc să te gândești mereu la ele, tu încerci să găsești o soluție. Creierul tău este programat să caute răspunsuri și în timp ce alții arată cu degetul la problemă, tu găsești cea mai bună soluție.

6. Extrovertit.

Dacă ai ales acest desen, poți fi numit extrovertit. Gândești din punctul de vedere al observatorului, iar acțiunile reflectă rafinamentul gândurilor tale. Adori compania altor oameni, iar de stimulii exteriori ai nevoie pentru a te dezvolta. Ești o persoană care nu ascunde nimic în suflet.

7. Introvertit

Dacă ai ales acest desen, poți fi numit introvertit. Trăiești cu gândurile tale și îți creezi propria lume. Ești o persoană multilaterală, dar toate virtuțile tale se ascund în sufletul tău, iar perfecțiunea exterioară este legată de profunzimea caracterului. Personalitatea ta interioară creează imaginea exterioară frumoasă.

8. Creativ și perfecționist.

Acest desen reprezintă o compoziție greu de înțeles, dar pe care îți place să o privești. Din acest motiv putem spune că ești atras de lucrurile care posedă o frumusețe interioară pe care nu oricine o poate vedea. Ești o persoană creativă care iubește arta și care tinde întotdeauna spre perfecțiune.