”În simplitate întotdeauna poți găsi frumusețe…” Povestea acestei femei te va inspira!

Întotdeauna m-a interesat estetica spațiilor și sentimentele pe care le trezește spațiul. Splendoarea arhitecturii perfecte, simetria liniilor clare a mobilierului sau senzația de liniște care te cuprinde atunci când intri într-o cameră bine proiectată.

A fost ușor să creez spații în casa mea atunci când locuiam singură; era pasiunea mea secretă în perioada dintre studii și începerea carierei. În acea perioadă a vieții mele nu auzisem niciodată de minimalism.

Odată cu începerea carierei dificile, apariția soțului, celor trei copii și trei câini – mi-am pierdut echilibrul. Aveam nevoie de timp să-mi încetinesc viața, să simplific, să evaluez lucrurile importante și să-mi recuperez timpul. Aveam nevoie să trăiesc și să muncesc în locuri unde nu exista dezordine – spații care îmi provocau senzația de liniște.

După ce am născut trei copii și am devenit mamă-casnică, mi-am revizuit prioritățile. În prezent sunt în mijlocul procesului de refacere a vieții în conformitate cu aceste priorități.

Minimalismul – este o călătorie individuală, cu o profunzime și o semnificație infinită. Am descoperit beneficiul minimalismului într-o zonă a vieții mele și am constatat că pătrunde și în alte zone. 

În procesul de restabilire a vieții și de curățare a casei, am descoperit metoda de fabricare a săpunului – arta de a face săpun natural de la zero. Săpunul a devenit un suport în călătoria mea prin minimalism. Folosind elementele Pământului, creez ceva util și semnificativ, care îmbunătățește estetica băilor și bucătăriilor.

Pregătirea săpunului natural este o sarcină grea, dar te eliberează de stres; Este o fuziune a chimiei organice și a artei. Acest lucru necesită gândire spațială și creativitate. Fiecare partidă de săpun pe care o creez este diferită, iar fiecare bucată de săpun este unică. O formă de artă utilă, care creează un produs estetic, util, ecologic, din ingrediente naturale. Un lux simplu creat manual, care este bun pentru pielea ta și îmi inspiră sufletul să-l creez.

În simplitate întotdeauna poți găsi frumusețe.