Criticile constante, controlul și alte 5 acțiuni care fac bărbatul să-și piardă interesul pentru tine.

Te întâlnești cu un bărbat, te îndrăgostești de el și observi că își pierde interesul și se îndepărtează? Te-ai saturat să-l aștepți pe cel care nu-ți răspunde la apeluri și mesaje? Ți-e teamă să începi o relație nouă, gândindu-te că vei fi părăsită din nou?

Bărbatul își pierde interesul și se îndepărtează deoarece:

1. Simte că alături de tine nu poate fi el însuși

După o perioadă de timp, romantismul și intensitatea relației se diminuează. Bărbatul se obișnuiește cu viața alături de tine, fiind el însuși. Însă dacă începi să-i ceri atenție constantă, el se poate distanța. Dacă simte că trebuie să reacționeze la orice nevoie pe care o ai, dacă nu poate fi el însuși, atunci va pierde interesul pentru tine.

2. Pari obsedată și disperată.

Oamenii devin obsesivi atunci când se tem de singurătate. Dacă bărbatul simte că ești prea insistentă, că nu-i oferi șansa să te cunoască și să te cucerească, asta îl va respinge. Devii mai puțin interesantă în ochii lui dacă ești obsedată să-i obții atenția. Lasă-l să te cunoască, să decidă el însuși că vrea să te cucerească.

3. Nu ești mulțumită de tine

Prin natura lor bărbații sunt vânători. Ei adoră goana și vânătoarea, vor să aibă posibilitatea să aleagă ceea ce-și doresc. Astfel își păstrează interesul. Pentru a face asta, tu trebuie să fii mulțumită de tine. Dacă ești nesigură, dacă ai nevoie de asigurările lui că ești frumoasă, acest lucru doar îl va respinge.

4. Nu-ți deschizi inima

Dacă nu-i permiți bărbatului să intre în viața ta pentru că ți-e teamă că te va răni, nu faci decât să creezi impresia că nu te interesează. În acest caz, el se îndepărtează. Atunci când nu se simte dorit, nici el nu te dorește.

5. Îl critici

Dacă faci scandal doar pentru că a uitat să te sune sau să-ți răspundă la mesaj, el poate simți că îl ataci fără motiv. Bărbatul se îndepărtează când îl critici sau îl ofensezi. Astfel îi arăți lipsa de respect, iar el își reduce stima de sine.

6. Nu se simte dorit

Când nu-ți arăți interesul față de bărbat și vorbești numai despre tine, el va decide că ești o egoistă și nu-ți dorești o relație.

7. Încerci să-l controlezi.

Dacă nu-i permiți să se întâlnească cu prietenii, să se implice în activitățile care-i aduc plăcere, el se va simți nemulțumit de viață și relație.