Puterea afirmațiilor: Iată cum atragi partenerul dorit în viața ta

Orice persoană visează la o iubire puternică. Însă, uneori e dificil să ne găsim jumătatea – pe cineva îl împiedică defectele personale, cineva devine sclavul  circumstanțelor. Cu toate acestea, există o modalitate de a te apropia de ceea ce-ți dorești – afirmațiile iubirii. Niște formule verbale pozitive care te ajută să-ți setezi mintea, corpul și subconștientul în modul dorit.

Cum funcționează?

Modul de gândire obișnuit ne împiedică adesea să construim viața pe care o dorim, iar în ceea ce privește relațiile, fiecare dintre noi are prea multe gânduri dăunătoare. Ele își găsesc loc în subconștientul nostru și, chiar dacă există situații când cunoști o persoană plăcută și importantă, care îți poate influența viața și destinul, tu ai îndoieli care îți distrug sentimentele.

Tehnicile de lucru cu subconștientul sunt un instrument eficient – formula repetată de mai multe se memorează și în timp începi să crezi în ea, iar apoi ți se schimbă gândirea și comportamentul.

Exemple de afirmați:

Norocul mă însoțește în toate începuturile mele;

Viața mea este armonioasă;

Trăiesc în abundență;

Sunt sănătoasă și plină de energie;

Fiecare zi mă face fericită;

Sunt frumoasă și fericită;

Ma înconjoară fericirea;

Sunt întruchiparea feminității;

Afirmațiile care vor atrage iubirea, pentru fiecare femeie vor fi diferite. Trebuie să te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine. Trebuie să crezi în ceea ce spui. S-ar părea că acest lucru este ușor, însă există o modalitate simplă de a afla asta. Este suficient să stai în fața oglinzii și să-ți spui în ce trebuie să crezi. Dacă ai îndoieli, zâmbești, atunci este necesar să insiști iar și iar.

În ce trebuie să crezi pentru ca afirmațiile iubirii și pasiunii să funcționeze? 

– Merit dragoste și fericire;

– Sunt pe placul oamenilor;

– Voi întâlni un bărbat bun;

– Sunt frumoasă și feminină;

– Sunt un magnet pentru oamenii frumoși;

– Sunt o soție fericită și iubitoare;

– Atrag cel mai bun partener pentru mine;

– Merit un partener ideal;

– Merit să-mi creez o familie;

Cum să le folosești?

Afirmațiile care atrag iubirea vor funcționa dacă le vei compune singură, optând pentru două sau trei care îți provoacă un răspuns emoțional puternic. Repetarea afirmațiilor trebuie făcută în mod regulat – dacă faci asta în fiecare zi, efectul nu se va lăsa așteptat.

De asemenea, le poți citi de mai multe ori, în fiecare zi. Este mai bine să o faci cu voce tare, cu sinceritate, din inimă. Psihologii recomandă să lucrăm cu afirmațiile timp de trei săptămâni zilnic – în acest timp se formează obiceiul gândirii pozitive.

Cu alte cuvinte, puterea subconștientului poate aproape orice, trebuie doar să o setezi în mod corespunzător și să fii în armonie cu tine și cu lumea!