Iată cum recunoști un bărbat singur. Îl trădează aceste 8 semne!

Nu este atât de dificil să recunoști în mulțime un bărbat singur. Nu, el nu poartă un poster cu mesajul “Sunt burlac” și nu strigă despre asta oriunde. Pur și simplu comportamentul său este atât de specific, încât e dificil să nu-l observi.

1. Flirtează activ cu multe fete.

Și face asta jucându-se, cu măiestrie și fără obligații speciale. Bărbatul singur nu se împovărează cu relații și îndatoriri. Pentru el seducția fetelor simpatice este o parte a vieții sale.

2. Este foarte apropiat de mama sa

Nu doarme cu ea în același pat ca atunci când era un băiețel, însă îi dă raportul despre fiecare pas, îi cere sfaturi în orice și așteaptă aprobarea sau dezacordul ei. Iar ea, la rândul ei, le spune tuturor cât de apropiată este de fiul ei și ce pace și înțelegere predomină în relația lor.

3. Urăște femeile

Această opțiune se întâlnește destul de des printre bărbații singuri. Cel mai probabil, în trecut el a avut relații nereușite, care s-au încheiat dureros și i-au afectat serios stima de sine. De atunci, el blestemă toate femeile, considerându-le la fel și temându-se să înceapă relații noi.

4. Petrece mult timp în lumea virtuală.

Rețelele sociale, site-urile de întâlniri, jocurile online sunt o parte indispensabilă a vieții unui bărbat singur. Adesea, lumea virtuală îi înlocuiește lumea reală, deci literalmente fuge de realitate.

5. Caută cu disperare o relație.

O altă opțiune extremă – este atunci când bărbatul caută disperat o relație. Ideea lui fixă este găsirea unei femei, de aceea “se lipsește” de fiecare, practic strigând despre singurătatea sa și despre dorința de a-și găsi o parteneră.

6. Este dedicat complet unui hobby

Hobby-urile ocupă un loc important în viața bărbaților, chiar dacă sunt într-o relație oficială. Iar dacă bărbatul este singur, hobby-ul îi poate acapara aproape toată viața. El cheltuie foarte mulți bani și timp pentru acest hobby, vorbește mult despre această pasiune. Acest lucru se întâmplă pentru că are prea mult timp și energie liberă, pe care nu știe unde să le direcționeze.

7. Are mulți prieteni

Atunci când bărbatul se află într-o relație, cercul lui de prieteni se restrânge semnificativ, oprindu-se numai la cei mai apropiați. Burlacul însă are zeci de prieteni, poate chiar sute. Și nu contează că nu e deloc o relație de prietenie, ci mai degrabă tovarăși cu care petrece timpul distractiv.

8. Este cinic

Un bărbat singur se distinge prin cinism. Nu-i este teamă să vorbească deschis despre ceea ce alții preferă să tacă, el vorbește direct și nu încearcă să arate mai bine în ochii celorlalți. Toate acestea sunt o consecință a stilului de viață și a singurătății, care pun o amprentă semnificativă asupra întregii vieți masculine.