Fii mai înțeleaptă! Nu comite aceste 3 greșeli atunci când comunici cu bărbatul.

Spre deosebire de bărbați, femeile întotdeauna știu când cuvintele lor vor lovi în cel mai dureros loc. Ele simt intuitiv. Întotdeauna.

Însă există greșeli pe care le face femeia, deoarece nu-și urmărește discursul. Poți lucra asupra acestei probleme și chiar este necesar, iar pentru asta trebuie să-ți dezvolți obiceiul de a asculta nu numai partenerul, ci și pe tine, în timpul unei conversații.

Ce greșeli faci?

1. Alegi timpul nepotrivit

Trebuie să fii intuitivă pentru a simți momentul potrivit pentru discuție. Iar pentru asta ai nevoie de 3 lucruri: exercițiile fizice zilnice, meditația și relaxarea corectă. Aceste trei obiceiuri – sunt cei mai buni prieteni ai femeii.

Dar nu uita și de înțelepciunea simplă: de exemplu, dacă vrei să-i ceri ceva sau ai o întrebare care te preocupă, nu-l ”ataca” imediat ce se întoarce acasă. Hrănește-l cu o cină delicioasă, fă-l să se simtă în siguranță. Nu uita că ești pentru el – refugiu, liniște și odihnă.

2. Alegi cuvintele greșite

Nu există rețete universale. Dar există lucruri care cu siguranță nu vor funcționa: de exemplu, acuzațiile, certurile sau încercarea de a concura în ceva. Nu uita că cel mai vulnerabil loc al bărbatului este ego-ul său.

De exemplu, dacă simți emoții negative puternice, încearcă următoarea formulă, spune-i: “Când faci asta, mă simt așa…” Acest lucru te va ajuta să nu-l învinovățești, dar nici să ții în tine furia sau alte sentimente negative.

3. Vorbești pe un ton greșit

Ceea ce acționează chiar mai puternic decât cuvintele – este felul în care sună vocea ta. Și acest lucru nu-l poți controla în niciun fel – pentru că tonul vocii întotdeauna va reflecta starea ta interioară.

Dar poți să te calmezi cu ajutorul respirației lente, profunde, conectându-te cu propriul centru.

Prin urmare, un sfat universal pentru construirea unui dialog constructiv cu bărbatul poate fi următorul: ascultă cu atenție și respiră profund.