7 semne neașteptate că relația voastră va dura mult, în ciuda tuturor dificultăților.

La începutul unei relații, îndrăgostiții își arată doar cele mai bune calități și reacționează în mod normal la defectele celuilalt. Dar, în timp, devine destul de dificil să-ți ascunzi esența și atunci dezacordurile în cuplu sunt inevitabile.

Însă există 7 semne neașteptate, care spun că relația voastră va dura mult timp, în ciuda tuturor dificultăților.

7 semne ale relațiilor veșnice

1. Porecle haioase

Dacă îndrăgostiții își dau porecle pe care nici rudele și prietenii nu le știu, aceasta este o declarație absolută a iubirii. Desigur, se întâmplă să fie asociate cu anumite eșecuri (de exemplu, bărbatul uită să scoată gunoiul, iar femeia îl numește ”uitucul meu drag”), dar o spune cu dragoste și, prin urmare, nu-l ofensează.

2. Sunteți imperfecți.

Atunci când cuplul se cunoaște de puțin timp, femeia se trezește mai devreme pentru a se aranja. Bărbații la început, de asemenea, se bărbieresc și încalță ciorapi noi. În timp, femeia se trezește cu părul ciufulit, cu fața umflată și cu toate astea rămâne la fel de dorită, iar bărbatul nu-și mai pune șosete noi în fiecare zi, știind că ea îl iubește și cu cele vechi.

3. Bolile. 

Exact în momentele de boală se verifică sentimentele: persoana iubită este alături, îți aduce ceaiul fierbinte, te acoperă, îți măsoară febra, îți schimba prosoapele pe frunte și îți cumpără medicamente … Aceasta este adevărata iubire.

4. Tăcerea.

Cine a spus tăcerea este un semn că oamenii nu au despre vorbi? Nu, nu și din nou nu. Dacă ambii se simt confortabil în acest moment, de exemplu, fata își vopsește unghiile, iar prietenul ei citește o carte, este minunat! Înseamnă că ei se simt bine și atunci când tac, și când vorbesc, respectiv sunt potriviți unul pentru celălalt.

5. Distracție, chiar și acolo unde este plictisitor.

Unele întâlniri de familie sunt un coșmar – bunica îți umple farfuria cu mâncare fără să-ți ceară permisiunea, mătușa povestește despre aventurile ei în băcănie, iar mama nu are răbdare să le arate tuturor albumul de nuntă sau pozele de la botez… Ți-ai dori să fugi de acolo. Însă partenerul tău rămâne calm și zâmbește, ceea ce înseamnă că acest om este un super-erou, iar tu foarte norocoasă!

6. Râsete în timpul intimității.

Pentru cuplurile tinere intimitatea este ceva pasionat, partenerii se apropie unul de celălalt cu prudență și o anumită tensiune, fiindu-le teamă să nu-și facă rău sau neplăcut. Dar dacă după câteva luni de relație, ei râd de pozițiile incredibile ale fiecăruia sau se gâdilă, atunci fără îndoială este dragoste.

7. Orice cumpărătură  – nu este o problemă.

La începutul relației, fata se va rușina să-i ceară băiatului să-i cumpere absorbante, nici el nu o va ruga să-i cumpere analgezice pentru durerea de stomac, dar în timp, într-un cuplu iubitor nu apar astfel de probleme. El îi cumpără fără probleme gelul pentru igiena intimă și știe marca tampoanelor preferate, ea poartă întotdeauna cu sine medicamente pentru arsuri la stomac, diaree și constipație, știind că el are probleme cu tractul gastrointestinal.

Chiar dacă în cuplul vostru nu sunt prezente toate punctele descrise, nu vă faceți griji. Cel mai important lucru este iubirea reciprocă. Iar ea e confirmată de comportamentul vostru.