Top – 6 Caracteristici care fac femeia Perfectă în ochii Bărbatului.

Ți-ai dori să citești gândurile bărbaților? Să ai superputerea eroului din filmul “Ce-și doresc femeile”, doar că în raport cu bărbații? Iată ce te poate ajuta puțin. Astăzi vom vorbi despre ceea ce caută bărbații într-o femeie!

1. Prietenia

Prietenul – este, în primul rând, cel cu care ne place să petrecem timpul. În orice relație romantică, de asemenea, ar trebui să existe prietenia. Nu este vorba numai despre timpul petrecut distractiv. Desigur, acest lucru este important, dar nu mai puțin importante sunt momentele de complicitate în viața de zi cu zi. Momentele de tandrețe sau amuzament, momentele în care îți permiți să fii neserioasă și să râdeți împreună, dezvoltând astfel umorul pe care îl înțelegeți numai voi doi.

2. Umorul

În viață există momente dificile. Și care este cea mai bună armă împotriva tristeții? Desigur, râsul! Orice bărbat va confirma că nimic nu e mai respingător decât femeia serioasă, inabordabilă și rece ca o stâncă. Nu trebuie să te transformi într-un clovn, dar învață să râzi și să zâmbești împreună cu bărbatul tău.

3. Responsabilitatea

Femeile caută bărbați responsabili? Același lucru este valabil și în cazul bărbaților! Nu este nimic mai atractiv decât o parteneră responsabilă și încrezătoare. Bărbații caută femei active, independente, care au cerc social și interese proprii. Femei care nu depind complet de ei: nici emoțional, nici financiar.

4. Fericirea

Fetele geloase sau plictisitoare care creează probleme în jurul lor nu vor atrage niciodată bărbatul. Bărbații urăsc asta! Ei caută femeia care știe să se bucure de viață, care comunică ușor și este fericită cu ceea ce-i oferă viața. Cea care nu se plânge în mod constant și nu tinde să-i critice pe alții.

5. Frumusețea

Desigur, într-o relație, aspectul fizic nu este totul. Bărbatul care te iubește nu-ți va cere niciodată să fii perfectă și să arăți întotdeauna perfect. Vei fi frumoasă pentru el, chiar și atunci când ești zburlită dimineața sau obosită. Bărbații sunt încântați de femeile care au grijă de sine. Dar nu este necesar să stai ore în șir în fața oglinzii să te admiri. În cele din urmă ei apreciază și modestia.

6. Admirația

Cine nu ar vrea să fie admirat? Cu siguranță, nu bărbații! Însă ei știu să facă asta în relația cu femeia. Femeia admirată de bărbat va fi mai atractivă decât oricine altcineva. Admirația poate avea multe motive, dar nu există nicio îndoială că va provoca întotdeauna un farmec în persoană. Ce ar putea fi mai frumos decât să fii mereu mândru de iubita ta?