Doar 8 subiecte de discuție despre care bărbații vorbesc cu multă plăcere.

Lumea bărbaților este un mister pentru femei. Arată brutal, autosuficienți, inteligenți, amuzanți, curajoși, în suflet sunt vulnerabili ca niște copii, necesită multă iubire și atenție din partea celor dragi. Băieții iubesc conversațiile gălăgioase într-o companie prietenoasă. Ei vorbesc despre multe lucruri, dar există 8 subiecte despre care discută cu plăcere.

Despre sport. Bărbații adoră discuțiile despre sport. Vorbesc mult și cu plăcere, chiar dacă ei înșiși fac sport doar în vis sau numai urmărind canalele sportive.

Mașini. Cei care au o mașină vorbesc despre tot felul de detalii, defecțiuni, anvelope, motoare. Cei care nu au, aproape întotdeauna planifică să-și cumpere una, chiar și în viitorul foarte îndepărtat.

Vânătoare și pescuit. Acest interes pasionat îl are aproape fiecare bărbat, pentru că este cel mai vechi instinct masculin, care în timp s-a schimbat puțin. În lumea modernă, bărbații nu vânează să-și salveze familia de foame. Acum, e doar un hobby și divertisment.

Femei. Subiectul de conversație preferat al bărbaților. Fosta, actuala, viitoarea – acest subiect nu le oferă liniște, ei discută și bârfesc despre femeie mai des și mai sofisticat decât femeile.

S*x. Oamenii de știință au demonstrat că un bărbat obișnuit se gândește la s*x cel puțin o dată la 15 minute. În orice caz, este mai des decât la pescuit, sport și politică, toate luate împreună.

Munca. Responsabilitatea socială față de familie și societate face bărbații să muncească din greu și productiv. De aceea, gândurile și conversațiile despre muncă nu-i părăsesc niciodată, în mintea lor se rotesc strategiile de dezvoltare a carierei și creștere a salariului.

Copii. Pentru orice bărbat urmașii săi sunt o mândrie, o sursă de inspirație și dezvoltare. Când vine vorba de copii, bărbații sunt nu mai puțin sentimentali decât femeile. Prin urmare, pentru orice bărbat normal discuțiile despre realizările copiilor sunt firești și foarte importante.

Politica. Toți bărbații iubesc discuțiile despre politică, din mai multe motive. Cunoașterea problemelor politice vorbește despre inteligența omului și despre nivelul de includere a acestuia în mediul social.