Femeile singure și independente: Iată 6 lucruri pe care bărbații le urăsc la ele.

Singurătatea prelungită lasă o urmă asupra comportamentului ambele s*xe. Bărbaților, uneori le este dificil să construiască relații cu femeile puternice și independente. Apar alte reguli de joc, iar unele acțiuni ale acestei femei pot provoca în bărbat dacă nu ură, atunci cu siguranță iritare.

1.Femeia singură nu are nevoie de bărbat

Desigur, o doamnă singură vrea atenție, comunicare și iubire. Însă pentru rezolvarea problemelor ea nu are nevoie de bărbat. Ea a învățat să fie autosuficientă, deci știe cum să obțină tot ce vrea fără ajutor. Pentru bărbați acest lucru este enervant. Pentru că ei vor să se simtă utili. Un astfel de ajutor le oferă sentimentul de importanță.

2. Femeia singură face bărbatul să se simtă prost alături de ea. 

Bărbaților le place să se simtă mai deștepți. Majoritatea își doresc rolul de profesor și mentor într-o relație.

Femeia singură, de regulă, este suficient de matură și inteligentă. Și nu va asculta cu entuziasm orice cuvânt al potențialului partener. Văzându-i greșelile ea nu va ezita să i le arate. Bărbatul începe să se simtă inferior sau prost alături de ea.

3. Ea nu trece cu vederea comportamentul greșit al bărbatului

Femeia obișnuită cu singurătatea nu va tolera abaterile grave ale potențialului partener. De regulă, începând o relație, ea știe clar ce vrea și ce așteptări are de la bărbat. La rândul ei, este dispusă să vorbească sincer despre sine, fără ocolișuri.

4. Este independentă financiar

A întreține femeia iubită – pentru bărbat este o oportunitate să-și simtă propria importanță. Cu toate acestea, vremurile în care bărbații câștigau mai mult, treptat au rămas în trecut. Acum, femeile, datorită inteligenței, muncii asidui și talentului, sunt capabile să dețină funcții de conducere și să primească salarii mari. Prin urmare, nu mai caută pe cineva care să le ofere sprijin material, un dar generos sau să le plătească facturile. Pentru că ele pot face asta singură.

5. Ea nu-și pierde timpul în zadar

Femeile singure, de regulă, știu ce vor. Ele nu vor lupta pentru atenția bărbatului. Acest lucru îi poate deranja pe cei indeciși în scopurile și intențiile lor. Felul de a fi directe este perceput de către bărbați ca presiune și dorința de a grăbi relația.

6. Ea nu consideră bărbatul principalul indicator al fericirii sale.

Dacă femeia și-a obținut independența financiară, atunci, din punct de vedere emoțional, ea a învățat să nu asculte opinia străină. Cel mai probabil, a înțeles demult că prezența unui bărbat alături nu este indicatorul de bază al fericirii și succesului.

Depășind singură obstacolele, femeia are tot dreptul să fie mândră de sine. Aceasta este realitatea lumii moderne. Și dacă o burlăciță convinsă va dori vreodată să se despartă de statutul de femeie independentă, ea cu siguranță va fi condusă de sentimente reale, nu de intenții mercantile sau prejudecățile altora.