Scapă de aceste 7 obiceiuri, dacă vrei să-ți întâlnești iubirea!

Singurătatea temporară nu este gravă. Dar nicio femeie nu vrea ca aceasta să dureze pentru totdeauna. Iată obiceiurile de care trebuie să scapi pentru a-ți găsi în cele din urmă iubirea și armonia.

1. Obiceiul de a rezolva singură toate problemele.

Independența – este lăudabilă. Însă dacă te-ai obișnuit să te descurci singură cu toate probleme, cu siguranță nu vei găsi un “umăr” de bărbat pe care să te sprijini uneori. Scapă de acest obicei începând cu lucrurile mici: de exemplu, data viitoare când ai probleme cu tehnica de birou, nu încerca să rezolvi singură problema. Mai bine zâmbește fermecător și cere ajutorul unui specialist IT simpatic.

2. Obiceiul de a avea grijă de tine numai la ocazii speciale

Multe femei singure s-au obișnuit să-și facă manichiura și să-și vopsească părul exclusiv de sărbători. De fapt, pentru a avea grijă de tine, nu ai nevoie de motive speciale. Poți lupta simplu cu acest obicei: alocă-ți lunar suma de bani pe care o poți cheltui pentru depilare sau cosmetician.

3. Obiceiul de a trata toți bărbații suspicios

Poate că ai avut o relație eșuată. În mintea ta există setarea că toți bărbații sunt răi și vor ceva de la tine. Ai uitat să te relaxezi și nu-ți imaginezi că bărbații s-ar putea să te placă doar pentru că ești minunată. Acest obicei poate ruina chiar și cea mai sinceră relație, de aceea te sfătuim să scapi de el cât mai curând.

4. Obiceiul de a face ordine în casă doar în momentele “critice”

Știi foarte bine că bărbații iubesc ordinea, dar nu vezi rostul să speli acel vas pentru că oricum nimeni nu-l va observa. Un astfel de obicei transformă chiar și cea mai atractivă femeie în una neglijentă. Toată “mizeria casnică” se reflectă asupra ta: este imposibil să radiezi carismă și farmec pe stradă, atunci când în casă ai mizerie și haos.

5. Obiceiul de a înlocui absența bărbatului cu munca. 

Dacă ești singură, probabil seara ai mult timp liber. Și atunci ce faci? Desigur, muncești, rămâi peste program. În loc să te întâlnești cu o prietenă sau să mergi la o întâlnire cu un bărbat, preferi să-ți petreci serile privind în monitor. În loc de muncă, încearcă chiar mâine să mergi într-un parc. Cine știe, poate că acolo vei întâlni bărbatul visurilor tale.

6. Obiceiul de a face glume pe seama prietenelor căsătorite

Știi că asta este o reacție de apărare? În interiorul tău te simți incomod și cu toată ființa ta încerci să arăți că nu ești interesată de astfel de subiecte. Ai devenit “dependentă” de imaginea ta de femeie puternică și independentă, însă cei din jur observă cât de mult îți dorești un bărbat alături de tine.

7. Obiceiul de a te salva de singurătate evadând la petreceri zgomotoase.

Te-ai obișnuit să fugi de sentimentul de singurătate în baruri și cluburi aglomerate. Acolo, în spatele muzicii vibrante și a mulțimii, nu te auzi nici pe tine, nici dorințele tale interioare. Acest obicei, puțin probabil te va ajuta să întâlnești un bărbat vrednic. Scapă de el.