6 lucruri obișnuite pentru femei, dar un mister pentru bărbați

Bărbații – se transformă în creaturi ciudate atunci când vine vorba de interpretarea unor acțiuni feminine. Iată lista unor situații pe care chiar și cel mai competent bărbat nu le poate înțelege sau explica:

1. De ce fetele se aranjează atât de mult?

Majoritatea bărbaților nu înțeleg de ce fetele/femeile au nevoie de atâtea produse de toaletă și atât de mult timp pentru a se aranja. Și probabil, așa e cel mai bine pentru toți.

2. De ce fetele spun mereu că părul lor “arată groaznic”

De exemplu, atunci când un cuplu trebuie să meargă undeva, fata adesea este indignată cât de teribil arată părul ei. Practic în 100% dintre cazuri, părul ei arată la fel de frumos ca întotdeauna. Majoritatea bărbaților nu înțeleg de ce femeile cred asta.

3. De ce acceptarea complimentelor din partea altor femei li se pare un lucru rău? 

Bărbații chiar nu înțeleg comportamentul femeii în situația în care o prietenă îi face un compliment sincer. Iar ea, ca răspuns, îi respinge cuvintele și se îndoiește de atractivitatea sa. De ce face asta?

4. Cum să calmeze femeia în timpul unei crize de isterie?

Într-o situație normală, bărbatul va spune o glumă. Uneori, acest truc  funcționează în favoarea lui. Dar, nu se întâmplă întotdeauna. Se pare că aici nu există o formulă clară.

5. De ce toate femeile își doresc și cumpără cadouri pentru sărbători?

De fiecare dată, la diferite sărbători, mamele cumpără mici cadouri pentru persoanele necunoscute. De exemplu, profesoarei de pictură din școala primară. Bărbații consideră acest obicei feminin – o tortură lentă și dureroasă.

6. De ce un compliment pasiv-agresiv este un lucru obișnuit?

Bărbații întotdeauna au fost uimiți de faptul că în grupurile de femei există relații de prietenie, în ciuda faptului că aici se încurajează invidia, discursurile lăudăroase și acide.