Alege elementul vechi și află ce spune despre dragostea ta!

Privește imaginea. Alege elementul care ți-a atras privirea și citește semnificația alegerii tale.

Elementul 1 (Luna)

Ești omul care-și iubește partenerul cu toată ființa. Pentru dragostea ta vei face multe fapte și cu un entuziasm deosebit. În pat ești o persoană aventuroasă. Partenerul tău nu va fi dezamăgit.

Elementul 2 (Inelul)

Ești cel despre care se spune: ”Ai un suflet tânăr”. Ai mintea tânără și inima curată, ești plin de energie interioară! Prețuiești oamenii dragi. Nefiind o persoană geloasă, ai încredere deplină în partenerul tău. În dragoste ești o persoană experimentată și delicată. Îți place să-ți bucuri iubitul și să-i dăruiești plăcere.

Elementul 3 (Trandafirul)

Ești un partener grijuliu și o persoană uimitoare. Cel pe care-l iubești este cu adevărat norocos. Protejezi ceea ce-ți este drag și ești gata să faci orice pentru binele celui apropiat. În dragoste ești constant, de încredere. Iar când vine vorba de intimitate, partenerul tău va cunoaște plăcerea extraterestră.

Elementul 4 (Clopotul) 

Persoana care te iubește va trăi o experiență magică și uimitoare. Ai o inimă mare, pasionată și blândă. De aceea, doar simpla ta prezență poate fi numită o adevărată fericire. Radiezi bunătate și oferi dragoste nu numai rudelor și prietenilor, ci și celor care au norocul să-ți fie aproape. Nu există nimic mai bun decât să fii partenerul tău.

Elementul 5 (cascada)

Tratezi foarte serios relațiile și dragostea. Dragostea pentru tine nu este un joc sau o aventură și nu-i înțelegi pe cei care se joacă cu sentimentele și dragostea altora.

Sentimentele tale sunt pure și frumoase. În viață, pentru tine componenta emoțională este foarte importantă. În pat partenerul tău va fi plăcut surprins, pentru că ești un iubit(ă) experimentat(ă) și talentat(ă).

Elementul 6 (lumânarea)

Ești o persoană devotată și loială care se dedică trup și suflet atunci când se îndrăgostește. Ești nu numai cordial, dar și pasionat, și tandru în pat … În mod clar, partenerul tău este foarte norocos.