”Brățara violetă” – o tehnică simplă și eficientă care te ajută să scapi de negativitate!

Vrei să-ți schimbi modul de gândire în 21 de zile, să-ți schimbi viața în bine, să scapi de negativitate și să-ți găsești fericirea? Există un instrument simplu și foarte eficient – brățara violetă.

Ideea acestei tehnici i-a venit preotului Will Bowen, care a observat că toți enoriașii bisericii sale sunt concentrați doar pe anumite probleme. Iar asta le formează gânduri negative. Enoriașii criticau, bârfeau și se plângeau de soarta grea. “Ce s-ar întâmpla dacă oamenii ar renunța conștient la plângeri și gânduri negative?” – s-a gândit preotul. Așa s-a născut ideea brățării violete.

Cum ar trebui să fie brățara?

Este o brățară obișnuită, confecționată (de dorit) din cauciuc, astfel încât să poți face baie cu ea. Dar se permite și utilizarea altor materiale. Poate fi orice: pânză, plastic, mărgele de sticlă. Este important ca materialul să fie durabil și reziste pe mână trei săptămâni, fără a se deteriora. Dacă nu poți confecționa brățara singur, atunci o poți cumpăra.

Ce trebuie să faci mai exact?

E simplu! Pune-ți brățara pe mână și poart-o timp de trei săptămâni. Ea nu trebuie scoasă. În această perioadă, trebuie să renunți de bună voie la plângeri, bârfe, critici, reproșuri, injurii și fapte urâte.

Dacă te-ai plâns (cu voce tare sau în gând, pe cineva sau pe tine), s-au ai făcut altceva din lista de interdicții, brățara trebuie schimbată pe încheietura celeilalte mâini. Și nu contează când ai încălcat regula, în prima zi sau în ziua a 10-a. Astfel, numărarea zilelor începe din nou de la 1.  Experimentul va fi considerat finalizat doar în cazul în care vei purta brățara pe o mână timp de 21 de zile. Adică timp de 3 săptămâni fără plângeri, bârfe, critici.

Ce vei obține dacă reușești să realizezi cu succes experimentul?

– Vei obține cunoștințe aprofundate despre stilul de viață și gândire. Îți vei cunoaște mai bine esența.

– Îți vei controla perfect fluxul gândurilor, vei învăța cum să-ți gestionezi situațiile de viață și comportamentul, să iei decizii corecte în momentele necesare;

– Întotdeauna vei avea dispoziție bună;

– În viața ta vor avea loc numai evenimente pozitive, pentru că vei atrage oameni buni și circumstanțe favorabile.

– Vei învață să te controlezi, în toate sensurile.

De ce brățara trebuie purtată 21 de zile?

Conform studiilor psihologice, pentru formarea oricărui obicei sunt necesare în medie 21 de zile. Astfel, dacă vei purta brățara timp de 3 săptămâni, îți vei dezvolta obiceiul de a gândi pozitiv în orice situație a vieții.

De ce culoarea violetă?

În multe culturi și religii ale lumii această culoare este asociată cu reînnoirea, bunătatea, transformarea, pacificarea, speranța, puritatea și dragostea pentru cei din jur.

Astăzi, tehnica “brățara violet” este cunoscută în întreaga lume. Peste 10 milioane de persoane au încercat-o. Nu renunța dacă nu ai reușit din prima. Încearcă iar și iar. Astfel vei scăpa de negativism. Chiar dacă vei încerca de 20 sau de 30 de ori – nu contează, rezultatul te va bucura: îți vei putea schimba gândirea și viața, în care nu va mai fi loc pentru reproșuri și plângeri!