6 Tipuri de Bărbați care doar îți vor fura timpul și liniștea. Evită-i!

De-a lungul vieții întâlnim o mulțime de oameni care au obiceiuri, ciudățenii și trăsături de caracter diferite. Acest lucru nu ne preocupă, până în momentul în care ne gândim la căsătorie sau la o relație serioasă.

Femeia ar trebui să fie foarte atentă încă de la început, să observe dacă merită să construiască un viitor comun cu bărbatul de lângă ea. Există mai multe tipuri de bărbați care doar îți vor fura timpul, liniștea și în schimb nu-ți vor oferi nimic.

Bărbatul narcisist. De regulă, este foarte atractiv și prezentabil. Acesta poate fi identificat ușor în comunicare, deoarece persoana principală, nu numai în cuplu, ci în general, este el însuși. Un astfel de bărbat nu este interesat de ceea ce-ți place, ce film ți-ai dori să privești etc. Egoismul excesiv și obsesia față de propria persoană vor fi cauza principală a problemelor, deci nu-ți pierde energia cu el.

Gigolo. Astfel de bărbați conștient caută femei care le-ar rezolva problemele financiare. Ei sunt atrași de femei care câștigă bine, au proprietăți sau sunt femei străine, cu ajutorul cărora vor putea obține cetățenia altei țări. Acești bărbați pot fi recunoscuți doar în fazele târzii ale relației, pentru că ei încearcă să-și ascundă adevăratele motive. Privește atent bărbatul, cum își câștigă banii. Dacă are peste 30 de ani, iar locul de muncă a fost întotdeauna temporar, a lucrat în diferite domenii, sau se “caută pe sine”, cel mai probabil are doar intenția să se căsătorească avantajos.

Alcoolicii. Dependența excesivă de alcool s-ar putea să nu fie atât de evidentă, atunci când bărbatul este tânăr. Însă, în timp, problema se va înrăutăți și va deveni evidentă. Observă, dacă bărbatul recurge adesea la alcool fără vreun motiv aparent și gândește-te dacă merită să speri că dragostea ta îl va face să renunțe la alcool.

Tiranii. Acești bărbați chiar de la începutul relației stabilesc regulile lor. Cum să vorbești, când vă întâlniți, cum să arăți. În timp, el îți va monitoriza apelurile și întâlnirile, îți va limita cercul de prieteni și îți va cere un raport detaliat despre tot ce faci. Adesea tirania se combină cu zgârcenia patologică. Nu va fi dificil să recunoști un astfel de tip.

Bărbatul sadic. Agresiunea față de animale, față de trecători sau rude ar trebui să fie un semnal de alarmă. După o anumită perioadă, dorința de violență fizică sau psihologică se va muta spre femeie. Deci, în niciun caz să nu găsești scuze unui astfel de comportament sau să aștepți că el se va schimba.

”Băiețelul mamei”. Dependența psihologică față de mamă împiedică astfel de bărbați să crească și să devină independenți. Adesea, ei nu sunt dispuși să ia decizii, să-și asume responsabilitatea. La începutul unei relații, el poate părea agreabil și educat, dar aceasta este doar o mască. În continuare femeia va trebui să accepte că acest bărbat refuză să-și trăiască viața și face doar ceea ce-i spune mama.

Nu te grăbi să începi o relație serioasă, atât timp cât nu cunoști bine persoana. Desigur, nu toate trăsăturile de caracter pot fi observate de la început, dar totuși atenția te va ajuta să te protejezi de unele probleme inutile.