Dacă bărbatul îți scrie aceste 10 mesaje, poți fi sigură că este îndrăgostit de tine.

De multe ori, bărbații nu au curaj să vorbească despre sentimentele lor, în schimb au curaj să scrie despre ele. Poți înțelege sentimentele bărbatului după mesajele pe care ți le trimite.

Mai jos sunt prezentate 10 mesaje care îți permit să înțelegi dacă este îndrăgostit de tine.

1.”Sunt mândru de tine”

El te respectă și se bucură de victoriile tale, de parcă ar fi ale sale. Asta spune că ești o femeie unică, pe care o caută demult. Dacă ar fi avut o atitudine neserioasă față de tine, ți-ar fi scris asta?

2. ”Mi-e dor de tine”

Acest mesaj scurt transmite o gamă întreagă de sentimente. Dar nu te grăbi să-ți cauți rochia de mireasă și să inventezi nume pentru copiii voștri. Poate că vrea doar să petreceți cât mai mult timp împreună. În orice caz, nu-i ești indiferentă. Și numai timpul va spune dacă este iubire adevărată sau o pasiune pe termen scurt.

3. ”În locul tău nu aș merge la sala de sport”

De fapt, totul este simplu. Bărbatul nu știe cum să-și exprime sentimentele. Vrea să-ți spună că te place așa cum ești.

4. ”Vreau să te îmbrățișez”

Dacă îți trimite un astfel de mesaj, nu te grăbi să tragi concluzii greșite că vrea să ajungă în patul tău. El vrea doar să-ți simtă căldura, să simtă că și ție îți pasă de el. Aceste cuvinte sunt un semn sigur că este îndrăgostit. El își ascunde sentimentele, dar are nevoie de comunicarea voastră, de îmbrățișările tale.

5. ”Vreau să-mi fii aproape”

Dacă îți scrie deseori acest mesaj sau îți spune această frază la telefon, înseamnă că nu este doar îndrăgostit de tine, ci are și intenții serioase.

6. ”Știu ce facem în seara asta”

Niciun bărbat educat nu va încerca să ajungă în patul tău cu ajutorul unui mesaj. Probabil, ți-a pregătit o surpriză. Dacă îți place bărbatul, acceptă invitația la întâlnire.

7. ”Ai luat prânzul”

Astfel bărbatul manifestă grija față de tine. Nu-i ești indiferentă. De azi înainte, el se va interesa ce mănânci la cină, dacă te-ai îmbrăcat călduros etc. Un bărbat care te tratează neserios niciodată nu va fi interesat de astfel de lucruri.

8. ”Azi din nou vor transmite filmul ”nostru””

Aproape fiecare cuplu are filmul și cântecul preferat. Dacă bărbatul îți trimite un astfel de mesaj, înseamnă că își amintește de tine.

9. ”În seara asta poate e mai bine să rămânem acasă?”

Nu te întrista dacă bărbatul nu vrea să ieșiți în oraș. Un astfel de mesaj spune multe: că alesul tău are încredere în tine, că se simte bine și calm alături de tine.

10. ”Vreau să-mi cunoști părinții.”

Probabil înțelegi că bărbatul nu va face asta cu cineva pentru care nu are sentimente de iubire. De aceea, dacă într-o zi ți-a trimis acest mesaj, îți poți căuta rochia. Și de numele viitorilor copii să nu uiți.