Cine este femeia ”comodă”? Iată de ce este periculos să fii una dintre ele!

Majoritatea bărbaților își doresc alături o femeie ”comodă”. Dar cine este ea? Și cum înțelegi ai devenit o astfel de femeie, aruncându-te singură în mod inconștient în această capcană.

Cine este femeia comodă?

Comodă – este femeia care nu creează probleme. Cea care nu deranjează bărbatul cu prezența sa. Nu caută motive de ceartă, nu-l cicălește. Inteligentă, frumoasă, ordonată, o gospodină bună. O femeie de vis.

Există 6 Semne clare care îți arată că ai fost prinsă în această capcană și vei înțelege de ce este atât de periculos.

1.Ești o femeie ”comodă”, dacă îți recunoști întotdeauna vina.

Adică, aproape întotdeauna cauți motivele în tine. Și ești cea care face primul pas spre reconciliere. Ești convinsă că atmosfera din casă depinde numai de femeie și e mai bine să rămâi tăcută, decât să vorbești despre ceea ce te deranjează.

2. Ești puternică

Faci față greutăților singură, dacă te doare – suporți această durere. Încerci să nu-ți deranjezi bărbatul cu fricile, grijile și suspiciunile tale, pentru că înțelegi că te vei lovi cu neînțelegeri și indignări din partea lui. În același timp, ești extrem de grijulie, considerând că ție ar trebui să-i fie milă de bărbat.

3. Faci totul pentru el, te gândești la fiecare detaliu

Faci totul pentru ca bărbatul să se simtă confortabil acasă. Pentru că bărbatul e cel care dobândește resurse. Chiar dacă salariul tău este de două ori mai mare, iar el în fiecare seară stă întins pe canapea.

4. Consideri că eșecurile lui – sunt într-o oarecare măsură vina ta.

Crezi cu tărie că femeia e cea care trebuie să-și încurajeze bărbatul, să-l motiveze să obțină succes. Dacă nu are succes, consideri că motivația ta nu este suficientă. Crezi că în spatele fiecărui bărbat de succes, există o femeie care crede în el. Chiar dacă al tău este un leneș.

5. Nu-i vei spune niciodată că nu-ți acordă suficientă atenție

Tot ce ai nevoie este să știi că te iubește. Nu ai nevoie de cadouri, nici de flori. De ce să cheltuie bani în plus?

6. Vei face totul să nu se plictisească alături de tine. 

Pentru ca viața, odihna, intimitatea și celelalte lucruri să fie feerice, pline de culori.

Din păcate, femeia care vrea să fie perfectă, bună și ”comodă” pentru bărbatul ei, uneori uită că și el ar trebuie să-i ofere aceleași lucruri în schimb, nu doar să le primească.