Iată ce nu trebuie să faci într-o relație cu bărbatul. 6 Lucruri care îl deranjează în comportamentul tău!

Ne-am obișnuit să credem că bărbații sunt echilibrați și liniștiți, dar și răbdarea lor se poate epuiza. Dacă nu vrei să te joci cu focul și să înțelegi ce nu ar trebui să faci într-o relație cu bărbatul, atunci acest articol este pentru tine.

1.”O lună fără intimitate”

Bărbații au nevoie de intimitate mai mult decât femeile. Observați că ei nu refuză niciodată dacă femeile manifestă inițiativă. Atunci când bărbatul este manipulat cu ajutorul intimității, inevitabil se simte deranjat. El și-ar dori să știe că intimitatea vă aduce ambilor plăcere, dar nu este o modalitate de a-l manipula.

2. Umilință în public

Niciun bărbat nu te va ierta dacă îndrăznești să-l critici în prezența altor persoane. Acest comportament îl deranjează. Astfel îl umilești și ”scoți gunoiul din casă”. În acest caz bărbatul nu va aprecia obiectiv criticile tale, ci se va supăra și chiar se va înfuria pe tine.

3. Critici la adresa altora 

Unele femei nesigure tind să-i critice pe toți cei din jur, pentru a arăta mai avantajos în ochii bărbatului. Însă acest truc funcționează exact invers: bărbatul simte invidia și nesiguranța. Acest lucru provoacă dispreț și milă, dar nicidecum nu te face mai frumoasă sau mai inteligentă.

4. Discuții inutile

Pentru a discuta despre noile colecții de haine și alte chestii feminine – în viața noastră există prietenele. Atunci când îi oferim bărbatului un flux nesfârșit de informații, îl împiedicăm să facă lucruri mult mai importante. Cu toate acestea, cel mai enervant lucru pentru el este faptul că femeia se supără dacă nu-și amintește unele detalii din conversația lor. Imaginează-ți că bărbatul vorbește ore în șir despre mașini și meciuri de fotbal. Cu siguranță nu-l vei suporta mult timp.

5. Minciunile

Să nu crezi că bărbații nu pot distinge adevărul de minciună. Dacă preferi să-l minți chiar și despre cele mai neînsemnate lucruri, atunci să știi că ai fost descoperită. Bărbatul imediat se gândește că ești capabilă să minți și despre lucruri mult mai importante. Dacă nu vrei să-și piardă încrederea în tine, nici nu încerca să folosești acest truc murdar.

6. “Nu pot respira!”

Atunci când femeii îi lipsește atenția bărbatului, ea se lipește de el cu orice ocazie. Această insistență se manifestă chiar și în  întrebarea “Mă iubești?”. Bărbatul rămâne nedumerit, întrucât pentru el răspunsul este evident. O astfel de grijă se transformă rapid în custodie și bărbatul se simte inconfortabil.