Nu-ți cere niciodată scuze de la bărbat pentru aceste 5 lucruri! Respectă-te!

Dacă îți ceri iertare pentru tot ce faci și aceasta este o normă pentru tine, atunci ai o problemă psihologică. Desigur, trebuie să-ți ceri scuze, dar dacă o faci des, înseamnă că îți justifici permanent alegerile. Scuzele constante sunt indecizii, iar bărbații adoră femeile încrezătoare. Așadar, mai bine înlocuiește fraza “Iartă-mă” cu “Îmi pare rău …”

În plus, pentru unele lucruri nu trebuie să-ți cereți scuze. Iată 5 dintre ele.

1. “Iartă-mă, dar trebuie să lucrez.”

De ce îți ceri scuze pentru această situație? Pentru că ai obligații? Pentru faptul că ai și altă viață, nu doar bărbatul – centrul universului pentru care trebuie să renunți la tot și la toți? Nu, nu și nu din nou. Nu-ți cere scuze.

Munca – este alegerea ta și nimeni nu are dreptul să-ți spună că nu este corectă. În plus, o femeie care lucrează nu-și poate cere scuze pentru că are grijă singură de sine. În loc de scuze, mai bine spune-i: “Astăzi întâlnirea noastră nu va avea loc, pentru că lucrez”. Și nu-i oferi nicio explicație.

2. “Iartă-mă, nu arăt prea bine astăzi.”

Nu trebuie să-ți ceri scuze pentru aspectul neprezentabil. De obicei, bărbații nici nu observă lucrurile mici (de exemplu, că nu ți-ai machiat perfect ochii sau că ai cearcăne sub ochi). Desigur, dacă părul de pe picioare sau sub brațe poate fi împletit, iar fața ta arată ca o hârtie șifonată – atunci cel mai probabil, va acorda atenție acestui lucru. Și în general, poate că ai motive să arăți așa, deci nu trebuie să dai explicații nimănui.

3. ”Iartă-mă, dar vreau să fiu singură.”

Orice om uneori are nevoie să fie singur cu gândurile sale, prin urmare, nu merită să-ți ceri iertare pentru faptul că treci printr-o astfel de perioadă. În plus, și bărbații adoră să stea cu cel mai bun prieten al lor – televizorul. Deci, nu-i oferi explicații, nici scuze, doar spune-i: “Astăzi petrec timpul cu mine. Dacă nu-ți place asta, nu e vina mea.”

4. “Iartă-mă pentru comportamentul meu.”

Bineînțeles, dacă întârzii sau ești nepoliticoasă tot timpul cu ceilalți, țipi sau arunci lucrurile, atunci e groaznic. Bărbații nu tolerează un astfel de comportament. Dar dacă, de exemplu, scrii orice și lipești aceste notițe la vedere pentru a-ți aminti totul, atunci nu trebuie să-ți ceri scuze, pentru că asta e personalitatea ta. Iar pentru ea nu se cere scuze.

5. “Iartă-mă, dar nu pot face dragoste cu tine, pentru că sunt în perioada zilelor critice.”

Stop! Cum îți poți cere scuze pentru faptul că suferi de spasme dureroase și sângerări, pentru faptul că în alt mod mama natură nu ți-ar oferi șansa să naști copii? E absurd să faci asta, de aceea niciun cuvânt despre iertare. Dacă acestui tip/bărbat nu-i place ceva, atunci nu ai nevoie unul ca el.

Manifestați respect față de voi înșivă și nu vă cereți scuze pentru ceea ce nu sunteți vinovate. În plus, nu faceți asta în fața celor care nu și-ar cere niciodată scuze, chiar dacă meritați asta.