Alege un fluture și vezi ce predomină în caracterul tău.

Dacă îți dorești să afli ce predomină în caracterul tău, alege un fluture. Pe imagine sunt nouă, tu însă alege-l pe cel care te atrage cel mai mult. În unele culturi ale lumii fluturele este considerat personificarea sufletului uman. De aceea, alege și citește descrierea mai jos!

Fluturele 1

Alegerea ta spune despre unele principii sau limite impuse. Nu poți scăpa de ele, pentru că îți exprimi cu greu gândurile. Probabil nu-ți este ușor să vorbești deschis cu cei din jur. Este posibil să ai alături de tine o persoană care contribuie la asta. Observă, cine îți critică permanent acțiunile.

Fluturele 2

Atunci când trebuie să faci o alegere, eviți acest lucru. Nu-ți este ușor să iei decizii. Dar nu-ți este ușor nici să fii mereu în tensiune și să nu poți alege. De aceea, gândește-te cum poți rezolva asta. Cel mai bine ar fi să te oprești la ceva specific.

Fluturele 3

Nu tolerezi schimbarea bruscă a situației. În acest caz, simți că pierzi controlul. Pentru tine este foarte important să existe stabilitate și liniște. Însă supraestimezi importanța lor. Dacă vei încerca ceva nou, nu vei fi dezamăgit(ă).

Fluturele 4

Se pare că ascunzi ceva de ceilalți și puțin probabil ești mândru de ceea ce ai făcut. Mai degrabă, simți rușine, dar nu poți corecta nimic. Pentru a scăpa de tăcerea forțată care te apasă, încearcă să vorbești deschis. La început nu-ți va fi ușor, dar vei scăpa de acest secret greu.

Fluturele 5

Nu ești persoana care poate fi numită curajoasă. În orice situație, trebuie să-ți strângi voința în pumn pentru a face ceva. Chiar dacă te îndrăgostești, ești prea timid sa-ți dezvălui sentimentele. Depășindu-ți fricile, vei găsi fericirea.

Fluturele 6

Pentru tine existența este legată de procesul creativ. Numai dacă faci ceva interesant, simți bucurie. Doar că nu toată lumea te înțelege. Poate fi din cauza că nu îți exprimi clar gândurile. Învață să interacționezi cu lumea.

Fluturele 7

În cele mai multe cazuri, ești onestitatea și sinceritatea întruchipată. Însă uneori spui lucruri neplăcute, fără să te gândești la asta și îi jignești pe cei de lângă tine. Încearcă să acționezi mai blând, astfel încât să nu fii considerat nepoliticos. Pentru că, de fapt, nu ești așa.

Fluturele 8

Crezi că poți crea un viitor perfect. Dar uiți că perfecțiunea nu există. De îndată ce îți dai seama de asta, nu te vei mai simți dezamăgit. Recunoaște că idealul nu există și bucură-te de ceea ce ai.

Fluturele 9

Pentru a te simți calm, trebuie să controlezi totul. Dacă lucrurile nu merg conform planului, îți poți pierde cumpătul. Celor din jur nu le este ușor cu tine. Întrucât iubești ordinea, ceri asta și de la ei. Dar nu toți reușesc să corespundă cerințelor tale.