9 Lucruri mici pentru care bărbatul te va iubi și mai mult. Nu ezita să le faci!

Ai întâlnit un bărbat demn. Ați început să vă întâlniți și îți dorești să afli ce-i place cel mai mult în comunicarea voastră, pentru a fi la înălțime. Există câteva lucruri mici în comportamentul femeilor care atrag bărbatul.

1. Ajută-l să se simtă un protector

Bărbaților le place când femeile văd în ei un apărător puternic, loial. Pune-ți capul pe pieptul bărbatului cu orice ocazie. Acest gest îl va face să înțeleagă că ai încredere în el. Și atunci va face pentru tine tot ce îți dorești.

2. Ajută-l să se simtă necesar

Există stereotipul că bărbații ar trebui să facă primul pas și să invite femeia la întâlnire. Însă psihologii afirmă contrariul. Când ați avut deja câteva întâlniri, încearcă să-l contactezi tu prima. Astfel bărbatul va simți că ai nevoie de el.

3. Apreciază bărbatul

Arată-i cât demult îl apreciezi. Că este tot ce ai mai bun și e cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat în viață. Bărbații adoră astfel de confesiuni.

4. Complimentează-l

Majoritatea bărbaților adoră când femeia le spune tuturor cât e de minunat. Scrie despre asta pe rețelele sociale. Îi va plăcea. Chiar și cel mai serios și tăcut bărbat va zâmbi în interior când va citi cuvinte frumoase despre sine.

5. Ascultă-l. 

Este important nu numai să-l asculți, ci și să-i înțelegi problemele, să-l ajuți cu sfaturi. Trebuie să fii pentru el un interlocutor de neînlocuit cu care va putea împărtăși toate victoriile și eșecurile.

6. Amintește-i de tine.

Când ești cu prietenii, periodic trimite-i mesaje că îți este dor de el.

7. Fii alături de el în public.

Nu te îndepărta de el când sunteți în public. Ia-ți bărbatul de mână, sărută-l pe obraz, atinge-l. Astfel, va înțelege că ești mândră să-i fii alături.

8. Manifestă reciprocitate

Când te sărută, zâmbește-i înapoi. Prin asta îi arăți că ești mulțumită și îl iubești foarte mult.

9. Arată-i că îți este interesant.

Râzi de glumele lui, chiar dacă aveți un umor diferit. Râzi, chiar și de o glumă neobișnuită.

Analizează-ți comportamentul. Dacă respecți unele lucruri mici, atunci ești o persoană fericită și vei putea face și bărbatul de lângă tine fericit.