Cum înțelegi că bărbatul Te Iubește? Iată 3 Semne Evidente!

Dragostea masculină se manifestă altfel decât cea feminină. Iubirea femeii este necondiționată, emoțională, plină de bunătate și grijă. Femeia se va dedica bărbatului, îl va susține, chiar dacă el nu merită atenția ei, îi va fi fidelă – pentru că nu-și poate imagina un alt bărbat în viața ei. Femeia așteaptă aceeași iubire ca răspuns. Însă iubirea lui este diferită.

Cum poți determina dacă bărbatul este îndrăgostit? Există trei semne prin care poți înțelege acest lucru.

1. El te va prezenta oamenilor apropiați. 

Dacă bărbatul are sentimente speciale pentru tine, el va vorbi public despre asta. Te va prezenta oamenilor apropiați ca fiind iubita sau femeia lui. Astfel el se vede alături de tine într-o relație pe termen lung, te consideră a lui, este mândru de faptul că sunteți împreună și le spune tuturor despre asta.

Dacă ai fost prezentă ca fiind o prietenă, atunci asta ești pentru el. Și dacă te întâlnești cu bărbatul mai bine de o jumătate de an și încă nu-i cunoști rudele, mama, prietenii sau dacă refuză sub orice pretext să-ți cunoască familia, cel mai probabil nu veți împreună mult timp.

2. Bărbatul te asigură cu cele necesare

Un bărbat iubitor nu-ți va permite să-i ceri bani. El însuși te va asigura cu cele necesare. A te asigura – nu înseamnă doar să-ți ofere bani. El te va ajuta să soluționezi unele probleme. Însă, dacă îi ceri ajutorul, iar el refuză – acesta este un semnal de alarmă că nu ești cu bărbatul potrivit.

3. Bărbatul te protejează

Protecția nu este neapărat folosirea forței fizice împotriva cuiva care ți-a provocat durere. Acesta poate fi un sfat prețios sau dorința de a te ajuta în ceva care, în opinia lui nu este sigur pentru tine.