10 lucruri pe care o femeie înțeleaptă nu le va tolera într-o relație.

Femeia care și-a dezvoltat o atitudine sănătoasă față de viață în general și față de parteneriat în particular, niciodată nu va tolera într-o relație aceste 10 acțiuni din partea bărbatului:

1. Lipsa de respect

Femeia înțeleaptă se respectă. Ea nu va accepta niciodată mai puțin decât merită. Iar dacă partenerul manifestă lipsă de respect față de ea sau încearcă să o umilească, el se va transforma instantaneu într-un fost partener.

2. Scuzele false

Femeia înțeleaptă îi respectă pe toți cei care își recunosc greșelile, le va accepta scuzele și va încerca să înțeleagă de ce persoana a acționat astfel. Ea știe că fiecare dintre noi face greșeli, inclusiv ea însăși. Atunci când bărbatul nu-și regretă fapta rea sau inventează scuze – ea va înțelege imediat, pentru că întotdeauna este cu un pas înaintea unor astfel de oameni.

3. Încercarea de a o controla

Independența este una dintre principalele calități ale acestei femei. Dacă ea simte că relația se mișcă în direcția co-dependenței sau a oricărei alte forme de comunicare nesănătoase, în care i se reduc drepturile și libertatea, ea va face tot posibilul să pună capăt acestui lucru. Ea nu poate fi controlată – ea are nevoie de libertate pentru a se simți ea însăși.

4. Nesiguranța

Femeia înțeleaptă tratează serios promisiunile, atât ale sale, cât și ale celorlalți. Ea niciodată nu-și va uni destinul cu cineva pe care nu se poate baza. Dacă bărbatul nu-și îndeplinește promisiunile și aruncă mereu cuvintele în vânt, atunci nu are loc lângă ea.

5. Infidelitatea

Dacă a aflat că este înșelată, femeia înțeleaptă nu va aștepta până când iubitul ei se va corecta și își va înțelege greșeala. Ea va rupe legătura cu un astfel de bărbat, pentru că acordul dintre ei a fost încălcat.

6. Minciuna

Femeia înțeleaptă prețuiește onestitatea și deschiderea într-o relație. Ea însăși preferă să vorbească imediat despre ceea ce o preocupă și așteaptă același lucru de la bărbat. Ea nu va rămâne alături de cel care nu este pregătit să vorbească direct despre sentimentele și dorințele sale, care minte sau ascunde ceva.

7. Lipsa sprijinului

Un alt factor important îl reprezintă capacitatea și dorința partenerului de a o susține. Nu are nevoie de un bărbat care îi va spune ce și cum să facă sau care îi va rezolva problemele. Are nevoie de cel care va fi alături de ea în toate începuturile, care va crede în succesul ei și o va inspira. În același timp, este gata să-i ofere partenerului aceleași lucruri în schimb.

8. Încercarea de a o manipula.

Femeia înțeleaptă recunoaște imediat manipularea, iar cel care crede că o va înșela, o va folosi sau va obține beneficii personale pe seama ei – în cele din urmă va regreta.

9. Umilirea celor slabi

Femeia înțeleaptă nu va petrece nicio secundă cu bărbatul care consideră că poate trata prost oamenii doar pentru aceștia au au statut social inferior. Pentru ea toți oamenii sunt egali și merită respect, de aceea nu va tolera o altă abordare.

10. Abuzul emoțional

Dacă simte lipsă de respect față de emoțiile sau dorințele sale, imediat îi va spune bărbatului despre asta. Iar dacă cineva încearcă să-i încalce granițele, nu va tăcea de frică. Se va apăra, pentru că știe că merită o atitudine mai bună.