O femeie încrezătoare nu face niciodată aceste 10 LUCRURI!

Cum poate fi recunoscută o femeie încrezătoare? Ușor! Printre semnele încrederii feminine se evidențiază o formă specială de comunicare cu cei din jur, capacitatea de a găsi limbă comună cu ei, precum și mersul. Cu toate acestea o femeie încrezătoare știe: încrederea este ceea ce se află și se dezvoltă în interiorul fiecărei femei.

Ce nu-și permite niciodată o femeie încrezătoare?

1. Ea nu se compară cu alții

Nu invidiază și nu cunoaște sentimentul de rivalitate. Este mulțumită de sine, se apreciază și se iubește. Comparația, goana după ideal – nu sunt trăsături care o caracterizează. Ea știe că este frumoasă.

2. Nu caută fericirea în alții

Ea nu depinde de factorii externi. Nici de circumstanțe, nici de oamenii din jur. Dacă vrea ceva, obține acest lucru. O astfel de doamnă știe că fericirea și calitățile necesare pentru atingerea oricărui scop – sunt în interiorul ei.

3. Nu intră în discuții lipsite de sens

Ea nu caută motive și subiecte pentru discuții lipsite de sens. Ea nu simte necesitatea să devină centrul unei conversații sau să atragă atenția asupra sa.

4. Nu aleargă după modă

Ea nu-și va cumpăra haine din cele mai noi colecții. Pentru că își perfecționează și își dezvoltă propriul stil. Chiar dacă cineva îi spune că haina e de modă veche, femeia încrezătoare nu va renunța la ea.

5. Nu dă vina pe alții

Ea niciodată nu va da vina pe alții sau pe circumstanțe. Își recunoaște greșelile și știe să-și ceară scuze, dacă a greșit.

6. Nu-și face griji pentru felul în care arată.

Oglinda pentru femeia încrezătoare – nu este un mijloc de a-și găsi defectele. Ea înțelege că a arăta întotdeauna ca o păpușă – este o dorință inutilă și pustie. Lumea ei interioară – contează chiar mai mult decât buzele vopsite cu un ruj aprins sau rochia strălucitoare.

7. O femeie încrezătoare nu invidiază

După cum am menționat deja, o femeie încrezătoare nu cunoaște sentimentul de invidie. Însă calitățile opuse: abilitatea de a se bucura și a admira realizările și succesele altora – descriu perfect caracterul acestei femei.

8. O femeie încrezătoare nu-și face griji pentru lucrurile care nu merită.

Un alt sentiment cu care femeia încrezătoare nu se împovărează niciodată este supărarea. Observațiile sau criticile pentru ea nu sunt nicidecum un motiv de supărare.

9. Ea nu bârfește

O femeie încrezătoare este desul de inteligență să nu vorbească despre alții ori de câte ori are ocazia. Ea știe că există multe subiecte bune de discuții, de aceea bârfele nu sunt pasiunea ei.

10. Nu caută aprobarea celor din jur

Ea face doar ceea ce consideră că trebuie să facă. Aprobarea și lauda – nu e ceea ce caută. Pentru că este cu adevărat încrezătoare în sine!