Semne ca il atragi! 7 semne că bărbatul este interesat de tine!

Pentru a înțelege dacă bărbatul este interesat de tine trebuie să înveți să-i observi gesturile și expresiile faciale. Mai jos găsești o listă cu șapte semne care indică dorința bărbatului.

1. Respirația rapidă.

Atunci când bărbatul contactează cu femeia pe care o dorește, respirația lui devine mai rapidă din cauza dorinței pe care o are pentru ea.

2. Modificarea gesturilor.

Pentru a înțelege dacă bărbatul simte anumite emoții, privește-i cu atenție gesturile. Dacă este interesat cu adevărat de tine, el îți va repeta unele gesturi. Și de fapt, nici nu conștientizează acest lucru.

3. Privirea

De foarte multe ori bărbații nu-și pot lua privirea de la femeia care îi interesează. Ei privesc atent femeia, studiindu-i toate trăsăturile. Dacă bărbatul nu-și poate lua privirea de la tine, cu siguranță l-ai atras cu ceva.

4. Atingeri întâmplătoare

Bărbații utilizează această metodă pentru a se apropia de femeie și a-i mirosi parfumul. Însă uneori o fac inconștient. Atunci când bărbatul te atinge întâmplător, atinge-i și tu palma. Dacă este transpirată, să știi că are emoții, își face griji.

5. Te complimentează

Bărbații întotdeauna complimentează femeile de care sunt interesați. Dacă ai schimbat ceva în aspectul tău, el va observa această schimbare și neapărat îți va face un compliment. În acest mod bărbații se prezintă dintr-o poziție bună. Pentru că mulți dintre ei, de obicei, nu observă schimbările exterioare ale însoțitoarelor lor.

6. Încearcă sa te impresioneze.

Încearcă să iasă în evidență pe fundalul altor bărbați, pentru a-ți provoca dorința. Chiar și cel mai modest bărbat încearcă să iasă în evidență când vede femeia pe care o vrea cu adevărat.

7. Încearcă să fie mereu acolo unde ești prezentă tu

El vizitează toate evenimentele și locurile tale preferate doar pentru a te vedea cât mai des. Când au loc astfel de întâlniri, el duce o conversație plăcută și acționează exact cum e prezentat mai sus.