O femeie înțeleaptă niciodată nu-i va cere bărbatului aceste 7 Lucruri. Iată de ce!

Multe femei, dintr-un anumit motiv, consideră că bărbații le datorează ceva. O astfel de abordare poate distruge nu numai încrederea și respectul reciproc, ci și cuplul. Însă conștientizarea acestui lucru vine când deja este prea târziu.

O femeie înțeleaptă niciodată nu-i va cere bărbatului:

1. Grijă

Desigur, toți avem nevoie de sprijin și ajutor. Dar numai în cazul în care este cu adevărat necesar. Este important să nu creezi senzația că bărbatul este responsabil pentru comportamentul și eșecurile tale.

Femeile pot avea grijă de ele însele. Nu sunt copii. Grija bărbatului – este un gest voluntar, care vine exclusiv din propria lui inițiativă. Aceasta este o completare a relațiilor armonioase, nu baza lor.

2. Să renunțe la ceea ce-i place. 

Niciodată nu-i cere bărbatului să renunțe la locul de muncă pe care îl iubește sau la hobby-ul său. Mai ales pentru a petrece cât mai mult timp cu tine.

O femeie inteligentă știe că acest lucru îl va face nefericit, iar viața lui va fi pustie și plictisitoare. Nu-i poți înlocui întreaga lume, hobby-urile, prietenii etc. Viața constă din multe elemente mici, nu doar din marea iubire pe care o aveți unul pentru celălalt.

3. Să renunțe la prieteni și familie

Probabil nu-i poți suporta prietenii și rudele. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie întrerupă comunicarea cu ei, doar pentru că ție nu-ți plac acești oameni. Chiar dacă crezi că se va termina rău – este alegerea lui, nu a ta. El își prețuiește relația cu familia și prietenii. Această prietenie pentru el nu este mai puțin importantă decât relația voastră.

4. Să se schimbe

Femeia care cunoaște adevărata valoare a unei relații nu-i cere partenerului să se schimbe. Ea știe că este îndrăgostită de un bărbat adevărat (pentru că ea însăși l-a ales).

Partenerul tău, desigur, se poate schimba, dar numai dacă el însuși simte că are nevoie de asta. Nu pentru că așa i-ai spus tu. O femeie inteligentă acceptă bărbatul așa cum este. Îl inspiră să devină mai bun, dar o face cu atenție și imperceptibil.

5. Să uite de existența altor femei

Adevărul e că bărbații nu pot ignora alte femei frumoase. Dacă ar face asta – ar merge împotriva naturii lor (nu vorbim despre a le permite să flirteze deschis cu altele).  În plus și femeile uneori se uită la bărbații simpatici. Dar nu înseamnă că vor întrece limita.

6. Să-ți dovedească iubirea

O femeie înțeleaptă nu are nevoie de vreo dovadă a iubirii din partea partenerului. Nu are nevoie să-i dovedească faptele de fidelitate în fiecare zi.

Atunci când relația dintre parteneri este bazată pe încredere, ei nu se vor verifica reciproc. Este un lucru prostesc, urât și umilitor pentru ambii.

7. Să-ți accepte interesele

Dacă el nu iubește dansul, iar tu vizezi să te rotești cu el într-un vals, există probabilitatea că bărbatul te va refuza. Sau dacă tu preferi să faci plimbări în natură, iar el vrea să-și petreacă weekend-ul citind o carte. Sau…tu îți dorești să joci șah, iar el din nou te refuză. Nu trebuie să-l forțezi. Imaginează-ți că cineva te forțează să faci ceea ce nu-ți place? Cum te vei simți?