Nu ai nicio șansă să cucerești femeia dacă faci aceste lucruri…

Ce bărbați preferă femeile?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să înțelegem ce respinge femeile. Bărbatul practic nu are șanse dacă:

– vine la întâlnire cu părul murdar, lipicios și plin de mătreață;

– are barba neîngrijită (nu da vina pe modă);

– nu-i va plăcea sărutul dacă ai buzele crăpate (cum de altfel nici tu nu vei fi mulțumit dacă fata are o astfel de problemă);

– nici guma de mestecat nu te va ajuta dacă ai dinții deteriorați din cauza fumatului. Menține-ți cavitatea bucală curată, mergi la dentist cu regularitate;

– băutura ta preferată – este împotriva mahmurelii;

– îți transpiră intens picioarele, dar nu renunți la șosetele din nailon și nu utilizezi un deodorant special pentru încălțăminte. Acordă o atenție deosebită acestui detaliu, femeile sunt foarte sensibile la mirosuri.

– ai mâinile aspre și unghiile mușcate (câteva atingeri și ciorapii ei nu vor rezista, se vor rupe imediat);

– te gârbovești (bărbatul gârbovit este perceput ca fiind nesigur);

Pentru a fi pe placul femeilor, trebuie să lucrezi asupra ta, să-ți urmărești discursul, comportamentul, să fii educat și atent, să-ți păstrezi corpul și hainele curate, să nu fii arogant și lăudăros.

Să fii generos, să nu uiți de complimente, atenție și daruri. Femeile sunt foarte sensibile, emoționale, de aceea caută în bărbat sprijin și protecție, atât prin vorbe, cât și prin fapte.

Încearcă să nu te plângi pe viață, în caz contrar femeia te va trata ca pe copil, nu ca pe un adult. Cere-i sfatul, de regulă, intuiția feminină este mai puternică decât orice logică masculină. Nu promite prea mult. Fii sincer, inclusiv cu tine însuți.