Alege aripile și află numele îngerului tău păzitor.

Crezi că un înger păzitor îți urmărește toate acțiunile?

În multe religii ale lumii se consideră că acest înger conduce omul și încearcă să-l protejeze de greșeli. Astăzi te invităm să afli numele îngerului tău păzitor pentru a ști cum să i te adresezi. Astfel vei putea stabili o relație puternică cu el și probabil vei înceta să mai faci greșeli.

Alege aripile pentru a afla cine te protejează de rău. Dacă ai ales:

1. Ești protejat(ă) de îngerul Rafael.

Acest înger este cunoscut pentru abilitățile sale vindecătoare. Poate trata chiar și cele mai grave boli. Și nu numai problemele fizice, ci și cele spirituale. Dacă te simți obosi și deprimat, adresează-te direct protectorului tău. Cere-i ajutorul pentru a face față problemelor. Vorbește cu el despre ceea ce te preocupă. Datorită ajutorului său, îți poți îmbunătăți relațiile cu cei dragi. Acest înger iubește nuanțele verzi sau galbene.

2. Ești protejat(ă) de îngerul păzitor Mihail

Acest înger este cunoscut pentru lupta împotriva nedreptății. Este protectorul  celor care se confruntă cu nenorociri, depresie. De aceea nu ezita să-i ceri ajutorul dacă ai fost ofensat. Îngerul va pedepsi agresorul și te va ajuta să scapi de greutăți. Dacă vei avea încredere în sprijinul lui, viața ta se va schimba în bine. Pentru a atrage protectorul, folosește mirosul de tămâie sau smirnă. El preferă nuanțele roșii și aurii.

3. Îngerul tău păzitor este Gabriel.

El favorizează toți reprezentanții omenirii. Dacă vorbim despre femeie, protectorul îi creează condiții ideale pentru viața de familie. Este un adevarat protector al oamenilor de familie, dar pe lângă asta el te poate ajuta să-ți realizezi abilitățile creative. Pentru a-ți dezvălui întregul potențial și pentru a atrage atenția îngerului trebuie să utilizezi iasomia. Acest înger preferă nuanțele albastre sau portocalii.

4. Îngerul tău este Uriel.

Acest înger păzitor unește lumea celor vii și celor morți. El te va ajuta să-ți dezvolți intuiția, pentru a te realiza în domeniul preferat. Adresează-te îngerului dacă vrei să primești un mesaj de la rudele decedate. Pentru a stabili contactul cu el, utilizează aroma de lemn de santal, mușețel. El preferă culorile verzi sau maro.

Crezi că ești protejat(ă) de forțele superioare?