Dacă bărbatul îți spune aceste 2 fraze, ar trebui să te desparți imediat de el!

Este destul de ușor să recunoști bărbatul cu care nu ar trebui să începi o relație. Pentru asta trebuie doar să asculți cu atenție ceea ce spune.

Există două fraze, pe care dacă le auzi – ar fi mai bine să te desparți de el. Chiar dacă trăiți momente pline de romantism, e mai bine să întrerupi comunicarea la această etapă, pentru că atunci când veți avea copii comuni, o ipotecă și o viață frântă – va fi prea târziu.

Fii atentă la aceste fraze:

1. “Femeile sunt proaste.”

De fapt, formularea nu este atât de importantă, ea poate fi mai blândă. Ceea ce contează este – atitudinea disprețuitoare față de femei.

Pentru un astfel de bărbat femeia va fi întotdeauna o persoană inferioară, pe care o va trata corespunzător. Și aici depinde doar de caracterul și educația bărbatului. Cineva poate ajunge la agresiune fizică. Cineva o va umili moral, arătându-i la fiecare pas (uneori inconștient, uneori deliberat), că nu-i pasă nici de opinia, nici de dorințele ei.

2. ”Ești urâtă”

Chiar și cel mai obișnuit bărbat știe cât de importante sunt complimentele pentru femei. De aceea, un bărbat iubitor nu-ți va spune niciodată nimic despre defectele tale. Pentru el aceste defecte fie nu contează, fie nu le observă.

Deci, dacă prietenul tău nu ezită să comenteze cu voce tare că ai câteva kilograme în plus, urechile proeminente sau picioarele imperfecte – să știi că el nu te iubește. Dar nu acest lucru este cel mai grav. El îți reduce stima de sine.

De ce face asta? Pentru că o persoană nesigură, plină de complexe poate fi manipulată ușor. Prin acest comportament, bărbatul îi insuflă femeii că el este singurul care o va onora cu atenția sa: este urâtă, cine se va uita la ea, cu excepția lui, atât de bun și milostiv.