Psihologia cuantică: ”Nu credem în ceea ce vedem. Vedem ceea ce credem.”

Actul de observare – este un act de creație. Atunci când observăm nu privim ceva extern, ci creăm o proiecție a gândului despre ceea ce observăm. Și aceste proiecții funcționează din ipotezele noastre. În momentul în care observăm, presupunem ceva, iar această presupunere este convingerea noastră. Astfel, observațiile se bazează pe convingeri. La nivel cuantic, realitatea se observă prin ipoteza observatorului, așa definim totul în Univers

Gândurile subconștiente sunt echivalente cu particulele subatomice.

Nu avem de-a face cu realitatea fizică, așa cum ni se pare la nivel macroscopic, ci cu energia și informația. Nu avem de-a face cu particulele, ci cu câmpurile. În aceste câmpuri conștiința și energia interacționează ușor, în timp ce la nivelurile superficiale ele sunt percepute separat. Această legătură profundă între conștiință și materie a fost ascunsă de noi.

Gregg Braden: ”Un singur câmp leagă atomii și sentimentele, oamenii și obiectele. Nivelul fizic și psihologic interacționează cu un singur câmp. Același câmp-spațiu unește ambele concepte. Aceste câmpuri sau nori se țin împreună prin corzi (teoria corzilor) și sunt pline de informații despre viață. Și cu cât înaintăm, cu atât mai mult găsim realitatea psihofizică și fizico-emoțională. Nivelurile noastre inconștiente sunt unite cu obiectele din jurul nostru, pentru că sunt pe același câmp.”

Gândurile – sunt expresia celor mai profunde convingeri subconștiente. Astfel sistemul profund al convingerilor inconștiente conduce realitatea, de asemenea și realitatea fizică!

Fizicianul Albert Einstein ne-a arătat că duritatea percepută este un miraj. Toată materia fizică din jurul nostru se obține din frecvența vibrațiilor energiei și schimbând frecvența vibrațiilor putem schimba structura materiei.

Majoritatea dintre noi suntem blocați în matrice, convinși că ceea ce vedem este separat de noi. Însă cea mai profundă parte a noastră operează la acest nivel subatomic subconștient.

Ce creăm în mod inconștient?

În mod inconștient, creăm rezultatele nedorite, demonstrăm dorințele ascunse. Ceea ce nu dorim să ținem minte. Suntem blocați în șabloane, în programe.

S-a constatat că la maturitate trăim conform acelorași modele pe care le-am dobândit în copilărie. Un fel de karma.

Observarea – este crearea celor observate și acest lucru are consecințe majore pentru fiecare, pentru că în momentul observării începem să presupunem, prin urmare, creăm.

David Icke: ”Când vă aflați într-o stare de frică (iar frica este o vibrație lentă, de frecvență joasă) cu atât mai mult vedeți întruchiparea fricii în jur. Întregul sistem de manipulare a populației este construit pe controlul prin frică. Suntem ținuți în stres constatat, ne facem griji pentru ziua de mâine și regretăm ziua de ieri. Acest lucru ne împinge în starea vibrațiilor lente. Trebuie să fiți foarte atenți la ceea ce credeți despre viitor.”

În realitatea holografică, cu cât mai mult depindeți de sistemul convingerilor, cu atât mai mult creați lucrurile de care sunteți convinși, în care credeți. Fiecare gând creează realitatea, care se extinde ca o rețea.

Inconștientul – este puterea creativă existentă în interiorul nostru și creează ceea ce este programat profund în noi. Se află la granița cu conștiința și ne întoarce toate amintirile șterse și furate.