6 trucuri inteligente care-l vor face să formeze numărul tău. Nu ezita să le pui în practică!

Ați avut o întâlnire perfectă, interesele voastre coincid sută la sută, sărutul sub lună a fost extraordinar etc.. În ziua următoare aștepți cu nerăbdare apelul lui, iar telefonul tace. Sau o altă situație comună: bărbatul îți scrie numai mesaje, însă tu îți dorești să te sune. Ce faci în această situație?

Există câteva trucuri care îl vor face să formeze numărul tău:

1. Promite-i ceva interesant.

Ademenește-l cu ceva interesant, neașteptat, care îi provoacă dorință. Vorbește despre asta ocazional în timpul întâlnirii și fii sigură că te va suna. Uneori bărbații sunt ca niște copii: arată-i bomboana într-un ambalaj strălucitor și el va alerga imediat spre tine.

2. Întrerupe întâlnirea în momentul culminant. 

De exemplu, în momentul în care sărutările și îmbrățișările voastre sunt deosebit de fierbinți. În acest moment spune-i că trebuie să pleci. După o astfel de “despărțire” bărbatul nu-ți va scrie, el te va suna și va stabili o nouă întâlnire.

3. Captivează-i atenția cu ceva

De exemplu, cu inteligența, simțul umorului, blândețea sau frumusețea ta. Există multe opțiuni. După întâlnirea cu o astfel de femeie extraordinară, bărbatul cu siguranță nu te va uita și te va suna primul pentru a stabili o nouă întâlnire.

4. Laudă-l sincer dacă manifestă inițiativă

Și nu contează dacă e vorba de următoarea întâlnire, sărutul delicat, planurile comune pentru weekend sau pur și simplu pentru că te-a luat de mână. Bărbații adoră lauda, ea acționează asupra lor ca o ancoră psihologică, care mai târziu le va aminti că această faptă trebuie repetată iar și iar. Și este posibil ca apelul telefonic să fie inclus în această listă.

5. Nu fi invazivă

E suficient ca femeia să se îndepărteze, să manifeste răceală, să nu-și mai arate iubirea și bărbatul se activează imediat și începe să atragă atenția asupra sa. Același lucru este valabil și în cazul apelurilor telefonice: încearcă să dispari brusc, să nu-i răspunzi la mesaje. În scurt timp el te va suna.

6. Spune-i direct să te sune.

Cea mai ușoară cale ar fi să-i spui bărbatului direct că îți dorești să te sune. După cum știi, bărbații nu prea înțeleg aluziile, deci nu ezita să-i spui ceea ce dorești și atunci probabilitatea că dorința ta se va îndeplini va crește la 100%.