Să nu ai încredere în omul care posedă aceste 5 caracteristici. El te va trăda!

Ritmul modern de viață este construit astfel, încât mereu lăsăm oamenii să intre în spațiul nostru personal. Unii nu se rețin pentru mult timp, alții rămân alături de noi pentru o vreme. Cu unii începem relații sincere de prietenie, de alții ne îndrăgostim. Bineînțeles, acest lucru este minunat, însă dacă noul (vechiul) prieten, iubit, prieten “bun” are cel puțin una din aceste 5 calități, atunci fii sigură că această persoană te va trăda. Se întâmplă întotdeauna.

1.Egoismul

Nu merită să ai încredere într-o persoană egoistă. Acest om nu-și va recunoaște niciodată greșelile și va da vina pe tine, iar când va avea ocazia îți va aminti toate cuvintele spuse și secretele pe care i le-ai încredințat. În plus, egoistul se alege mereu pe sine, alege să-i fie confortabil și comod, ceea ce înseamnă că nu va sacrifica nimic pentru tine.

2. Lipsa empatiei

Cei care trădează, de obicei sunt complet lipsiți de empatie – abilitatea de a înțelege emoțiile altor oameni. O astfel de persoană  nu simte remușcări pentru răutatea manifestată. Dacă observi că în om nu există niciun pic de empatie, atunci ar trebui să eviți comunicarea cu el.

3. Nu știe să păstreze un secret.

O persoană care vorbește despre secretele altora, cu siguranță nu este demnă de încrederea ta. Asigură-te că secretele tale nu vor fi spuse cu voce tare.

4. Își schimbă opinia în funcție de situație

Dacă omul își schimbă părerea și comportamentul în funcție de locul și modul în care va arăta el bine, atunci este cel care te va trăda cu prima ocazie.

5. Nu-ți oferă ajutor 

El cere ajutor, primește ajutor și chiar îți poate spune “mulțumesc”, însă când ajungi într-o situație în care ai nevoie de mâna unui prieten, el nu va fi alături de tine. Dacă omul te lasă mereu “la necaz”, să știi că el nu te va ajuta niciodată.