Renunț, pentru că nu-ți pasă. Nu-ți pasă dacă sunt fericită alături de tine…

Nu sunt dintre acele femei care renunță. Știi bine asta.

Acele nopți pe care le-am petrecut alături de tine încercând să-ți rezolv problemele tale, în timp ce ale mele se acumulau. Acele zile pe care le-am petrecut făcându-mi griji pentru tine, mai mult decât pentru mine. Și acele luni pe care le-am dedicat complet relației, până când nu mi-a mai rămas nimic. Toate acestea dovedesc că nu renunț atât de ușor. Toate acestea dovedesc că atunci când fac o alegere, îi rămân fidelă.

Când fac o promisiune, o îndeplinesc.

Dar nu pot oferi doar eu. Nu pot fi singura căreia îi pasă de această relație, în dragoste este nevoie de doi. Și dacă e să fim sinceri, eu eram singură.

Renunț, pentru că NOI nici n-a existat. Poate la început, cu mult timp în urmă, când ai încercat să-ți respecți promisiunile. Când ai fost dulce și iubitor. Când erai tot ce-mi doream. Dar acele zile au rămas în trecut.

Acele vremuri acum sunt doar niște amintiri îndepărtate.

Renunț pentru că merit mai mult decât să fiu într-o relație unilaterală. Merit un bărbat care mă va săruta și îmi va spune că totul va fi bine, chiar dacă ambii știm că nu e așa. Merit bărbatul care mă va iubi și va depune efort la fel ca mine.

Nu-ți cer să te dedici complet, nu-ți cer să renunți la viața ta pentru a mă face fericită. Nu-ți cer să uiți de visurile tale pentru a le îndeplini pe ale mele. Tot ce ți-am cerut a fost să mă iubești, atât cât te iubeam. Să mă respecți, să ne respecți. Să fii cu mine pentru că îți dorești, nu pentru că trebuie.

Dar niciodată nu ai fost așa.

Am renunțat pentru că nu mi-a mai rămas nimic. Mi s-au epuizat toate forțele, toată iubirea mea acum nu este decât un ecou. Și asta mă omoară. Nu mi-a mai rămas foc în ochi. Acel foc pe care l-ai aprins. Și pe care l-ai stins…

Nu renunț pentru că nu-mi pasă. Știi că nu este așa. Eram gata pentru orice, iar tu – indiferent de orice. Stăteai într-o parte și așteptai să fac eu totul. Te prefăceai că nu mă rănești.

Nu renunț pentru că nu-mi pasă. Renunț pentru că ție nu-ți pasă. Nu-ți pasă dacă sunt fericită.

Când a devenit totul așa? Când ai devenit așa? Bărbatul de care m-am îndrăgostit nu mai există. Există doar un vampir emoțional care îmi absoarbe fericirea și dragostea.

De aceea, renunț.