Rămâi puternică, pentru că iubirea vieții tale e în drum spre tine…

Nu este ușor să fii singură, mai ales când în jurul tău vezi atâtea cupluri fericite. Poți simți disperare. Poți fi obosită de gândul că nu poți construi o relație cu nimeni. De fapt, trebuie doar să-ți amintești că bărbatul predestinat există și te așteaptă.

Fiecare dintre noi are un astfel de om, a doua jumătate. Și trebuie să continui să crezi că îl vei întâlni. Trebuie să continui să crezi că te așteaptă o viață plină de dragoste și fericire. Trebuie doar să ai puțină răbdare.

Poate că te-ai îndrăgostit de mai multe ori, dar nu a funcționat. Poate că deja  cineva ți-a frânt inima. Poate că ai avut încredere în cei care te-au abandonat.

Iată de ce îți este atât de greu să te deschizi din nou iubirii. Iată de ce îți este atât de greu să-ți deschizi inima. Te-ai obișnuit să nu ai încredere în cei care vin în viața ta, pentru că ai avut o experiență amară.

Trebuie să știi că există cel care îți va aprecia fiecare celulă. Există cel care îți va răspunde cu aceeași iubire. Există cel care îți va prețui inima și sufletul, care te va iubi cu o putere incredibilă – așa cum faci și tu.

Acest bărbat există și te va iubi așa cum meriți. Meriți să fii iubită. Meriți o relație în care există respect, grijă și bunătate. Meriți să fii ascultată, să fii sprijinită.

Acest bărbat va fi lângă tine, indiferent de orice. Când te vei simți slabă, el îți va da putere. Când vei suferi un eșec, el îți va insufla încredere și vei reuși totul.

Este important nu numai să-ți atingi obiectivele și visurile. Este important să ai cu cine le împărtăși. Și acest om îți va fi alături. El te va ține de mână și va zâmbi. Pentru că fericirea lui este strâns legată de a ta.

Desigur, e dificil să-ți imaginezi un astfel de om în această lume crudă. Dar trebuie să crezi că există și te așteaptă. Continuă să te dezvolți. Continuă să te îmbunătățești. Pentru că nu știi niciodată când va avea loc întâlnirea voastră. Poate căile voastre deja s-au intersectat. Poate că deja sunteți prieteni.

În momentul în care vei înțelege că alături de tine este acest bărbat, totul brusc se va aranja. Și atunci vei înțelege de ce ai trăit toate experiențele tale. De îndată ce vei găsi iubirea vieții tale, vei înțelege de ce cu alții nu a funcționat.

Deci, nu renunța. Data viitoare când crezi că vei rămâne singură, continuă să te miști. Iubirea nu este ușoară. Și nu o vei găsi imediat. Dar de îndată ce ea te va găsi, va merita tot efortul.