Iată ce partener ți se potrivește în funcție de culoarea ochilor

Ochii sunt oglinda sufletului. În ei putem citi multe lucruri despre om. Dar ce poate spune culoarea ochilor despre lumea noastră interioară? Se pare că se poate stabili cu ușurință ce partener avem nevoie pentru a ne simți armonios într-o relație.

1. Ochii negri

Oamenii cu ochi negri sunt misterioși și închiși. De aceea, partenerul tău ideal ar trebuie să fie misterios. Ți se va potrivi perfect o personalitate profundă și complexă, cu o lume interioară bogată.

2. Ochii căprui

Oamenii cu ochi căprui sunt optimiști, muncitori și creativi. Ei se dedică complet relației și așteaptă același lucru de la partener.

De aceea, ai nevoie de un partener care nu te va trăda și se va dedica relației complet. Fiabil ca o stâncă și, în același timp, un om senzual și generos – este partenerul care ți se va potrivi perfect.

3. Ochii albaștri

Ochii albaștri pot înnebuni atât bărbații, cât și femeile. Dacă ai această culoare a ochilor, atunci partenerul tău ideal este în același timp dur și sensibil, blând și puternic, provocator și foarte iubitor. El trebuie să combine contrariile pe care le vei explora cu plăcere.

4. Ochii gri

Ai o lume interioară foarte bogată, în care nu vei lăsa pe oricine să intre. Și ești atât de concentrat pe tine, încât uneori nu observi ce se întâmplă în spatele tău.

Partenerul tău ideal ar trebui să posede calități precum sunt creativitatea și emoționalitatea. Nu te vei întâlni niciodată cu o persoană care nu ți-a plăcut la prima vedere

5. Ochii verzi

Ești proprietarul unei culori care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Puterea ta este în farmecul și magnetismul natural.

Partenerul tău ar trebuie să fie puternic și nu mai puțin atractiv, astfel încât să nu te simți cu o treaptă mai sus. Nu-ți fie teamă să-ți alegi o persoană cu un temperament impulsiv și exploziv – acesta este idealul tău cu care nu te vei  plictisi niciodată!