Cum înțelegi că femeia nu te mai iubește? Fii atent la aceste 9 semne!

Din păcate, dragostea uneori dispare. Nu toate relațiile sunt destinate să dureze o viață. Este și mai trist să trăiești cu persoana care nu te mai iubește, dar nu îndrăznește să rupă relația.

Există câteva semne care arată că femeia și-a schimbat atitudinea față de partener:

1.Ea îl evită

O femeie îndrăgostită vrea să-și petreacă timpul cu iubitul ei. Atunci când sentimentele dispar din cauza rutinei și problemelor de familie – iubirea poate fi înlocuită cu prietenie. Însă dacă iubirea a dispărut din cauza dezamăgirii sau trădării, femeia puțin probabil va dori să stea alături de acest bărbat, ea pur și simplu îl va evita.

2. Nu-i mai cere sfatul

O femeie îndrăgostită tinde să ceară sfatul partenerului, are încredere în el și încearcă să ia deciziile pe care le aprobă el. Dacă femeia nu-l mai iubește, ea pierde interesul pentru opinia lui. Bărbatul încetează să mai fie o autoritate pentru ea, de aceea nu mai are nevoie de sprijinul lui.

3. Nu vrea intimitate.

Dacă femeie evită intimitatea, cel mai probabil sentimentele ei s-au stins. La unele femei dorința s*xuală și sentimentele sunt atât de strâns legate, încât prima este imposibilă fără a doua. Dar, lipsa dorinței poate apărea și din cauza problemelor de sănătate, problemelor personale sau anxietății. Deci, nu vă grăbiți să trageți concluzii.

4. Femeia nu mai face planuri comune

Dacă ai observat că în planurile femeii “noi” s-a transformat brusc în “eu”, fii atent. Acesta este un semnal care îți sugerează că iubirea ei a rămas în trecut.

5. Ea demonstrează neglijență

Dacă dragostea a fost înlocuită cu supărare, femeia va face totul împotriva bărbatului: îi va pregăti felurile de mâncare care nu-i plac, va cumpăra doar ceea ce are nevoie ea, îl va compara cu alții și nu în favoarea lui, va fi nepoliticoasă cu el etc. Uneori, în acest mod ea vrea să-i arate că nu este mulțumită de unele aspecte ale relației. Doar comunicarea sinceră poate rezolva această problemă.

6. Ea nu mai are grijă de bărbat

O femeie iubitoare instinctiv are grijă de bărbatul ei. Ea este încântată să facă pentru el ceva, să-i gătească, să-l ajute. Când dragostea dispare, dorința de a avea grijă, de asemenea, dispare.

7. Schimbări de comportament

Când femeia nu-și mai iubește partenerul, comportamentul ei se poate schimba dramatic. Dacă era vorbăreață – ea devine tăcută, pasivă etc. Starea deprimată pentru o lungă perioadă de timp indică nemulțumirea față de o anumită sferă a vieții. Poate fi vorba chiar de relație.

8. Se gândește numai la sine

Uneori, femeia care nu-și mai iubește bărbatul, mental parcă îl scoate din viața ei și se gândește numai la sine.

9. Caută un înlocuitor. 

Femeia care nu mai iubește, dar încă nu a decis să rupă relația, își poate căuta un alt bărbat. Dacă se întâmplă să găsească un candidat demn, ea rămâne în relația veche, dar deja fără iubirea și bucuria anterioară.