Care este secretul femeii atractive? Aceste 3 calități o fac deosebită în ochii bărbatului!

Cu siguranță ați observat că există femei care cuceresc mulți bărbați. Și există femei pe care toți le evită. De ce se întâmplă asta? Psihologii spun că totul depinde chiar de femeie.

Unele au o atracție magică. Care este secretul lor?

1. Farmecul

Înțeleg că această formulă este foarte vagă. Femeia care nu posedă calități fizice remarcabile, este capabilă să atragă bărbații.

Am încercat să găsesc răspunsul la întrebarea: ”Cum se dezvoltă farmecul?”  Cred că acest sfat este foarte eficient. Atât timp cât nu te accepți așa cum ești, farmecul nu apare. Când în interiorul femeii există armonie, ea atrage bărbații.

Observați, am scris “armonie”. Nu exces de încredere, ci armonie.

2. Feminitatea

Se spune că pentru a fi feminină femeia trebuie să poarte doar rochii, să excludă blugii din garderoba ei etc.

Însă există femei care poartă blugi, hanorace și arată mult mai feminine decât cele care poartă rochii. În concluzie – feminitatea nu depinde de rochii, ci de comportament. Feminitatea este felul în care se prezintă femeia.

Nu-ți fie teamă să pari slabă și să ceri ajutorul bărbatului, acolo unde nu te pricepi. Acceptă ajutorul și nu uiți să-i mulțumești. Dar nu trebuie să exagerezi cu neputința. Nu ești un copil mic și bărbatul cel mai probabil nu va dori să-și lege viața cu un copil.

3. Respectul

În primul rând respectul de sine. Iubește-te și apreciază-te. Te ai doar pe tine și nu trebuie să-ți faci rău.

Respectându-te, îi faci pe ceilalți să te respecte. Nu, nu prin forță. Cu ajutorul propriului comportament. Nicio femeie care se respectă nu va alerga la bărbat la prima chemare. Nu-l va suna.. etc.

Concluzie. Trăiește în armonie cu tine. Asta e ceea ce atrage bărbații!