Aceste 7 Semne îți arată clar că bărbatul nu mai are aceleași sentimente calde pentru tine.

Cum înțelegi că bărbatul nu mai are sentimente calde pentru tine? Există câteva semne care indică acest lucru.

1.Nu-ți mai oferă ajutor 

Înainte nu avea nicio problemă să te ajute, iar acum tot timpul are ceva de făcut, găsește tot felul de scuze. Și treptat ajungi să te bazezi numai pe tine.

2. Se reține tot mai des.

Și de cele mai multe ori motivele sunt fictive. Îți spune că este blocat în trafic, că este la serviciu, că urgent trebuie să-și ajute un prieten/mama/unchiul/bunicul/vărul etc.

Are o sută de motive să vină târziu acasă. Cu toate acestea, nu neapărat are o altă femeie. Pur și simplu nu vrea să vină acasă – la tine.

3. Nu te mai laudă 

Un bărbat care nu mai are sentimente frumoase, nu-și pierde timpul să te complimenteze, să-ți spună că gătești dumnezeiește sau să-ți aplaude succesele. Chiar dacă are motive să să se bucure.

4. Nu-și mai face griji pentru ceea ce simți

El nu mai este gelos, nu mai acordă atenție relațiilor tale. În pat este rece. Un bărbat care nu mai iubește – doar își îndeplinește datoria conjugală sau renunță complet la ea.

5. Te critică

Este o acțiune dictată de subconștient. Îl deranjează fiecare pas pe care îl face femeia și nu ezită să-i spună acest lucru. Bărbatul crede că astfel ea va înțelege cum stau lucrurile și va pleca singură și atunci nu vor mai fi necesare explicațiile dramatice.

6. Un bărbat care nu mai iubește devine furios, agresiv, poate jigni.

În cazurile grave, când el deja a decis totul pentru sine, iar femeia îl ține, el va folosi cele mai dure și ofensive argumente.

7. Nu mai face planuri comune

El fie le construiește singur, fie și viața lui se oprește. El nu mai înțelege cum să construiască, să creeze, să viseze, când nu mai are alături o muză.