Iată cum te comporți cu bărbatul, astfel încât să fii specială în ochii lui.

O soție bună nu este cea care se supune orbește bărbatului, ci cea care va putea găsi “cheița” inimii lui.

”Cheița” – este abilitatea de a te comporta cu bărbatul astfel încât să nu fiți doar soț și soție, ci un cuplu minunat în care ești admirată și protejată. Iată ce poți face pentru asta:

Spune-i complimente

Orice muzician, atlet, programator, profesor, contabil – în primul rând este om. El poate avea succes, dar din când în când are nevoie să i se confirme importanța. Trebuie să-i poți lăuda acele calități de care el este mândru în secret. Nu merită să-i spui complimente false, ambigui. Lauda sinceră este de o mie de ori mai valoroasă decât cea falsă. Complimentele – pot face relația caldă și armonioasă.

Fii blândă

Cu cât ești mai blândă, cu atât mai curajos devine bărbatul tău. El va simți în sine puterea și va dori să te protejeze de orice adversitate. Ambele părți vor avea de câștigat din asta.

Fii feminină

Pentru a interesa un bărbat, nu trebuie sa încetezi să ai grijă de tine. A fi feminină – înseamnă să-i permiți bărbatului să-și manifeste calitățile masculine. Feminitatea te umple de lumina care luminează totul în jur!

Fii autosuficientă

Cum te comporți cu un bărbat care a obținut multe în viață? Devii umbra și “servitoarea” lui? Nu, el nu va aprecia asta. Trebuie să încerci să fii autosuficientă. Să faci ceea ce-ți place, să-ți aloci timp pentru îngrijirea corpului și aspectului, să fii la curent cu tendințele modei. O soție independentă îi provoacă bărbatului respect și mândrie.

Fii pasionată

Să fii pasionată de ceva nu este un viciu, ci o virtute pe care bărbatul o va aprecia cu siguranță. Nu ar trebui să-ți abandonezi interesele, hobby-urile de dragul bărbatului. Acest lucru îți va permite să-ți păstrezi individualitatea și unicitatea. În ochii lui vei fi specială.

Nu fi exagerat de geloasă

Gelozia nu favorizează dezvoltarea și continuarea unei relații stabile. Gelozia fără motive poate ucide romantismul în relație. Încearcă să faci față acestui sentiment care apare uneori. O femeie înțeleaptă va găsi sute de moduri de a-i atrage atenția, fără să-și facă griji că el se va uita la alta.

Fii interesată de ceea ce face

O soție bună știe mereu ce face soțul ei. Ea se interesează de cum se simte, cum i-a trecut ziua, cum a fost întâlnirea cu prietenii. Ascultă ceea ce-ți spune, despre ce vorbește, susține conversația, chiar dacă nu sunt subiectele tale preferate. Aceasta este viața lui și nu trebuie să fii indiferentă față de ea.

Pentru ca bărbatul să fie mereu cu tine, să te respecte, să te aprecieze și să te admire, trebuie să încerci să devii o femeie ideală. Acest lucru nu este atât de dificil precum pare, iar rezultatul cu siguranță va depăși toate așteptările tale.