Cum înțelegi intențiile bărbatului? Învață să-i citești limbajul corpului!

Învățați să citiți semnalele corpului și veți fi surprinși câte lucruri puteți afla despre alte persoane. Femeile pot înțelege cât de sinceri sunt bărbații în declarațiile lor și ce intenții au.

Dacă între doi oameni a apărut atașamentul, el întotdeauna se exprimă în gesturi. Ne putem ascunde emoțiile, dar nu și limbajul corpului.

Gesturile principale care denotă simpatia includ:

1) Stăruința bărbatului de a arăta cât mai îngrijit și prezentabil, netezirea instinctivă a părului, aranjarea unor articole de îmbrăcăminte (cravata, gulerul, cămașa).

2) Dorința de a intra în spațiul personal al femeii, de a se apropia sau a se așeza cât mai aproape de ea, de a o atinge ocazional.

3) Înclinarea ușoară a capului către femeie în timpul conversației,  demonstrează un interes real.

4) Comportamentul activ și gesticularea indică, de asemenea, că bărbatul vrea să atragă atenția asupra sa.

5) Privește-l cu atenție în ochi: dacă te studiază îndelungat, atunci este interesat de tine. În plus, observă-i atent pupilele, dacă sunt mărite asta spune că te place.

6) Dacă bărbatul stă cu picioarele încrucișate, iar pantofii sunt îndreptați spre tine, acesta este un alt semn non-verbal că te simpatizează.

7) Dacă observi că bărbatul îți copiază gesturile și intonațiile, poți fi sigură că este impresionat de tine.

8) Sincronizarea mișcărilor poate spune multe despre relația dintr-un cuplu. Dacă partenerii au același ritm când se plimbă, se uită unul la celălalt sau în aceeași direcție. Coordonarea se manifestă și în sărutări, cât de simultan vine dorința de a se săruta și cât de sincronizat se încheie sărutul. Când doi oameni au aceleași sentimente, sincronizarea se manifestă de la sine.

9) Oamenii care se iubesc, de regulă, simt nevoia de apropiere fizică constantă. Iar una dintre principalele modalități de a o obține – este ținerea de mâini. Și distanța dintre palme joacă un rol important, cu cât este mai mică, cu atât contactul este mai dorit.

10) Zâmbetul deschis, râsul natural neforțat. Bărbații sunt fericiți când reușesc să facă femeia să râdă, iar femeilor le place să fie înveselite.

Limbajul corpului îți va spune multe lucruri. Cel mai important este să înveți să-l citești.