Descoperă 5 TIPURI de femei care sunt condamnate la singurătate.

Dacă ești singură sau te-ai despărțit recent de cineva, atunci îți va fi util să citești acest articol. Din punct de vedere psihologic există 5 tipuri de femei care sunt condamnate la singurătate.

1.”Îmi iubesc cariera”

Din nefericire, femeile de carieră rar sau aproape niciodată nu-și găsesc fericirea în viața personală. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că ele acordă prea multă atenție muncii. Doar atunci când femeia se va dedica mai puțin muncii, ea va observa bărbații din jurul ei. Este imposibil să stai pe două scaune în același timp.

2. ”Îmi plac bărbații căsătoriți”

Doamnelor, fetelor de ce vă întâlniți cu bărbați căsătoriți? Trebuie să înțelegeți că nu va ieși nimic bun din asta. Dacă ați început o relație cu un bărbat căsătorit și sperați că el va divorța, nu vă faceți iluzii, renunțați imediat la astfel de relații.

3. ”Nu-mi plac mângâierile.”

Bărbații au nevoie de afecțiune și cu cât mai des cu atât mai bine. Dacă bărbatul nu primește suficientă atenție, mângâieri, afecțiune – atunci, cu cea mai mare probabilitate el va părăsi femeia care nu-i satisface această necesitate.

4. ”Eu sunt Regină, dar tu cine ești?”

Dacă femeia se consideră mai importantă decât toți: “Eu sunt regină, dar tu cine ești?”,  ”Eu sunt inteligentă, frumoasă, dar tu cine ești?” Dacă se ridică mai presus decât bărbatul de lângă ea, în curând el o va părăsi. Nimeni nu va tolera această atitudine disprețuitoare.

5. Femeia care a suferit o traumă psihologică în copilărie

Dacă femeia a suferit o traumă psihologică în copilărie sau în adolescență, atunci ea automat o va transfera în noile relații. Dacă fata a fost bătută de tatăl ei, a fost umilită de iubit sau a suferit orice violență psihologică – ea trebuie să-și rezolve problema cu un psiholog. În caz contrar, îi va fi teamă că situația se va repeta în noua relație.

Aceste cinci tipuri de femei, din păcate, pot rămâne singure. Pentru a schimba situația ele trebuie să lucreze cu starea lor psihologică.