Cele 6 Reguli ale unei Femei Înțelepte. Respectă-le pentru a rămâne în armonie cu lumea exterioară!

Femeia are nevoie de înțelepciune nu numai pentru a atrage bărbații, ci și pentru propria fericire. Pentru a rămâne în armonie cu lumea exterioară, femeia înțeleaptă își respectă propriile reguli.

1.Ea nu depinde de bărbat.

O femeie înțeleaptă poate iubi, poate fi credincioasă și poate avea grijă de bărbat. Dar lumea ei nu se rotește în jurul lui. Ea posedă un egoism sănătos: își apără interesele personale, își face timp pentru hobby-uri, muncește, are grijă de sănătate, știe să se distreze și nu-și sacrifică viața pentru bărbat. Ea își păstrează independența și pentru asta este apreciată.

2. Se consideră atractivă

O  artă specială – să rămâi feminină la orice vârstă, având orice stare de spirit. Iar femeia înțeleaptă o stăpânește perfect: are grijă de alimentația sa, se odihnește și merge la timp la doctor. Are grijă de frumusețea sa, pe care o scoate în evidență cu ajutorul hainelor elegante și a zâmbetului.

3. Are propria opinie

Puterea unei femei înțelepte este că ea nu depinde de opiniile altor persoane, ea știe să analizeze situația și să-și creeze propriul punct de vedere. Bărbatul ei, copiii, rudele, prietenii, șeful și chiar dușmanii nu o pot manipula și nu-i pot influența comportamentul.

4. Este responsabilă pentru acțiunile sale

O privire obiectivă asupra circumstanțelor și evaluarea competentă a situației – sunt principiile de bază ale acțiunilor sale. Experiența de viață acumulată nu-i permite să dea vina pe alți oameni pentru eșecurile sale. Ea este obișnuită să fie responsabilă pentru propriile acțiuni și se bazează numai pe sine pentru a atinge succesul.

5. Are grijă de viitorul său

O femeie inteligentă, conștient are grijă de bunăstarea sa materială. Ea își găsește un loc de muncă permanent și economisește în mod regulat bani, dar nu suferă de excese precum zgârcenia sau cheltuielile exagerate. O femeie înțeleaptă gândește strategic, ea își planifică cheltuielile și nu împrumută bani.

6. Iartă greșelile altora

Abilitatea de a înțelege caracterul altor oameni îi permite să manifeste indulgență față de greșelile lor. Ea nu-și face iluzii, nu are cerințe exagerate față de ceilalți. Din acest motiv, nu are tendința să se supere și tratează în mod adecvat dezamăgirile.

Poți fi înțeleaptă la orice vârstă. Trebuie doar să accepți experiența și să o utilizezi. O astfel de femeie știe să fie fericită, de aceea alături de ea oamenii se simt confortabil.