Aceste 6 trăsături masculine pot respinge orice femeie.

Datorită comportamentului greșit al bărbatului, chiar și cea mai blândă femeie se poate transforma într-un personaj negativ. Desigur, femeile tind să vadă numai părțile pozitive ale bărbaților. Dar acest lucru se întâmplă până când ei încetează să se comporte în mod corespunzător. Astăzi vom vorbi despre trăsăturile masculine care pot respinge orice femeie.

  1. Afirmarea din contul celor slabi. 

Femeile nu înțeleg imediat că bărbatul a început să-și ”încălzească” vanitatea cu ajutorul lor. Această calitate spune că bărbatul se simte inferior dacă nu-i umilește pe alții. El încearcă să-și compenseze lipsa de încredere cu ajutorul celor care sunt mai slabi fizic. Pentru că aceștia nu-i vor răspunde la fel și nu vor opune rezistență.

2. Trădarea

Nicio femeie nu poate ierta trădarea și minciuna bărbatului. Putem doar ghici ce efort moral depune ea atunci când decide să accepte trădarea bărbatului și să trăiască în continuare cu el. Doar că încrederea pe care o simte femeia pentru bărbat până la trădare, nu poate fi comparată cu fărâmiturile care rămân după ea.

3. Zgârcenia

Zgârcenia bărbatului vorbește despre incapacitatea lui de a satisface nevoile de bază ale femeii și familiei. Orice femeie vrea ca iubitul ei să nu economisească pe flori, complimente și afecțiune. Fiecare femeie este bucuroasă când bărbatul de lângă ea este generos și dedicat. Și nu e vorba de lăcomie. Fiecare femeie vrea să se bucure uneori de daruri.

4. Iresponsabilitatea

Orice femeie își pierde calmul atunci când bărbatul nu răspunde pentru cuvintele sale. E greu să accepți faptul că în orice moment bărbatul te poate minți.

5. Concurența pentru frumusețe

Atunci când bărbatul încearcă să umbrească majoritatea femeilor cu aspectul său, asta vorbește despre narcisism. Femeile disprețuiesc bărbații care merg în fiecare zi la saloanele de frumusețe. Ei pot fi atractivi la exterior, dar este extrem de dificil să construiești o relație serioasă cu astfel de bărbați. Va trebui să te obișnuiești cu faptul că cel mai frumos și atrăgător chip îl va avea el.

6. Lipsa încrederii în sine 

Indiferent de modul în care bărbatul încearcă să ascundă această calitate, mai devreme sau mai târziu ea se va manifesta. Să construiești o relație cu un bărbat slab este foarte dificil. Femeia îl poate sprijini, dar puțin probabil va fi de acord cu ceva mai serios decât prietenia. Femeile intuitiv tind să ajungă la bărbații puternici și încrezători.