Postura femeii: ce parte a corpului este deosebit de atractivă pentru bărbați?

Publicitatea, care este discutată într-un glas de către luptătorii pentru drepturile femeilor, demonstrează clar ce forme ale corpului feminin sunt deosebit de atractive pentru bărbați. Dar cum rămâne cu postura? La ce le acordă atenție bărbații, fără să-și dea seama?

Pieptul deschis, umerii liberi, capul mândru ridicat – acești factori instinctiv sunt percepuți ca indicatori ai încrederii în sine. Cel care își ascunde capul în umeri este considerat nesigur, timid, îndoielnic.

Amintiți-vă de sentimentul când capul este tras în umeri, ca într-o cochilie. Cu ce ​este asociată această poziție? Cu teama.

Fetele care s-au obișnuit să se gârbovească, de regulă, atrag bărbați cu structura similară a corpului: o persoană nesigură găsește mai ușor limbă comună cu cineva asemănător.

Așadar, pentru a atrage în viața noastră oameni siguri, este necesar să ne dezvoltăm toate componentele încrederii: psihologice și fizice. Aici vă poate ajuta terapia psihologică, cursurile de formare și creștere personală. Și, bineînțeles, postura, pentru că încrederea psihologică nu asigură manifestările ei externe.

Psihicul nostru este mai flexibil și mai mobil decât corpul. Putem deveni mai încrezători în câteva luni de terapie, în timp ce corpul care a acumulat ani de zile tensiune și anxietate nu este gata să se schimbe radical: să se deschidă, să relaxeze umerii, să elibereze gâtul. Tensiunea obișnuită este percepută ca o normă condiționată.

Pentru a scăpa de ea, aveți nevoie de o gimnastică specială, de exemplu, cursul de sănătate Xinsheng. Este suficient să-l practicați 15 minute pe zi pentru a obține schimbări vizibile și semnificative în 2 luni.

Într-un cuvânt, pentru a câștiga încrederea în sine cât mai repede posibil, acționați în două direcții: munca psihologică și gimnastica pentru coloana vertebrală.

Poziția spatelui inferior este un alt factor la care bărbații acordă atenție. De flexibilitatea lui, depinde dacă femeia este capabilă să obțină plăcere în pat. Încă din timpuri străvechi atenția bărbaților era concentrată asupra taliei, grației, flexibilității și mobilității regiunii lombare în dans și recent au devenit clare motivele acestui interes.

Prin partea inferioară a spatelui trece nervul pelvin, care transmite un semnal din zona intimă către creier. Dacă el, din cauza tensiunii excesive din regiunea lombară este strâns, semnalul din zona pelviană funcționează defectuos, informațiile despre excitație ajung cu dificultate la nivelul creierului, iar orgasmul devine tot mai puțin posibil. Cu cât femeia primește mai multă plăcere în pat, cu atât este mai mare interesul reciproc pentru acest proces și, prin urmare, cu atât este mai atractivă femeia este pentru bărbat.