Cum sa fii pe placul celor din jur în 60 de secunde? Iată 6 metode eficiente.

Într-un fel sau altul, viața noastră este legată de societate: creștem, învățăm, cunoaștem, ne îndrăgostim, descoperim ceva nou pentru noi – totul este legat de societate. Deci, este foarte important să poți găsi limbă comună cu oamenii. În acest articol îți vom spune cum să fii pe placul oamenilor în 60 de secunde.

1. Taci, în momentul potrivit

Este o calitate foarte importantă, dacă vrei să fii pe placul celor din jur. Urmărește-ți discursul, în special ceea ce spui și cui. Nu ar trebui să ”încarci” interlocutorul cu informații inutile încă de la prima întâlnire sau să vorbești prea mult. De asemenea, este important să observi comportamentul interlocutorului în timpul conversației, pentru a înțelege momentul în care trebuie să te oprești. Învață nu doar să taci în momentul potrivit, ci să simți omul.

2. Spațiul personal

Spațiul personal probabil că trebuie atribuit momentelor intime, deoarece oamenii sunt diferiți, iar zona acestui spațiu în care se vor simți confortabil este, de asemenea, diferită pentru fiecare. La început este mai bine să menții o anumită distanță pentru a înțelege modul în care te tratează persoana, mai ales atunci când de abia vă cunoașteți. Iar în continuare, dacă omul îți permite atunci, desigur, poți încălca distanța.

3. Zâmbetul

Nu-ți fie teamă să fii deschis și prietenos. Este foarte important să-ți faci zâmbetul un atribut permanent al vieții. Nu-ți spun să fii cu zâmbetul până la urechi 24 /24, dar nu trebuie să uiți de el.

4. Aspectul exterior

Este foarte important să ai grijă de tine și nu numai pentru că așa se obișnuiește în societate, ci pentru că tu ai nevoie de asta. Și nu-ți spun să alergi imediat și să-ți cumperi cosmetice sau lucruri la modă. Poate fi ceva simplu, dar cu gust.

5. Gesturile

În niciun caz nu încrucișa picioarele, brațele, degetele etc. Acestea nu sunt gesturile cu care poți cuceri o persoană. Deci, acordă o atenție deosebită acestui lucru!

6. Regula celor 3 “Da”

În timpul unei conversații, încearcă să provoci interlocutorul la trei răspunsuri pozitive, de exemplu: “da”, “desigur” sau “de acord”. Astfel, șansele de a fi pe placul celor din jur crește semnificativ.

Tu ce metode folosești? Scrie-ne în comentarii!