10 motive pentru care femeile empatice își găsesc greu jumătatea

Persoanele empatice fac viața celor cu care interacționează specială, aducând în ea mai multă semnificație. Fără îndoială, să fii iubitul unei femeie empatice este un dar al sorții. Însă nu toți bărbații sunt dispuși să-l aprecieze pe măsură. Unora le este foarte dificil să mențină și să păstreze o astfel de relație.

De ce? Pentru că aceste femei sunt sincere și directe. Ele nu mint și nici nu le vei putea minți. Există câteva motive pentru care femeia empatică nu-și găsește atât de ușor jumătatea:

1. Ea știe ce vrea. 

O astfel de femeie nu este interesată de aventuri pasagere. Ea are nevoie de o relație puternică și stabilă, care se bazează pe iubire și încredere reciprocă. Dacă înțelege că bărbatul nu vrea o relație serioasă, imediat va întrerupe comunicarea.

2. Ea caută un bărbat pe care să se poată baza

Un bărbat indecis nu are șansa să-i câștige inima. Ea își caută un partener egal. Astfel de femei pierd instantaneu orice interes pentru bărbatul care anulează întâlnirile, nu vine la ora stabilită sau nu răspunde la apeluri.

3. Sunt persoane neobișnuite

Persoanele empatice sunt capabile să stabilească relații puternice la nivel mental cu ceilalți. Ele nu sunt interesate de lucruri mediocre, obișnuite. Acestea sunt personalități profunde, cu un caracter și o emoționalitate puternică. Aceste calități îi atrag pe cei din jur. Unora însă, le este foarte dificil să fie alături de o femeie empatică.

4. Ea are nevoie de libertate.

Nimănui nu-i place să se simtă o pasăre închisă în colivie. Femeia empatică de asemenea. Dacă ea simte că bărbatul încearcă să o limiteze sau să o controleze, atunci va întrerupe comunicarea.

5. Este foarte sinceră

Nu aștepta ca femeia empatică să te mintă sau să înfrumusețeze cumva realitatea. Ea îți va spune adevărul, indiferent dacă vrei să-l auzi sau nu. Acesta este motivul pentru care mulți bărbați o evită. Ei nu doresc să li se spună adevărul, care uneori poate fi destul de amar.

6. Ea nu este interesată de relații pe termen scurt

”Totul sau nimic” – acesta este motto-ul ei de viață. Femeia empatică nu începe relații și nu merge la întâlniri pur și simplu. Ea preferă să aștepte cu răbdare bărbatul care vrea o relație serioasă.

7. Relația ar trebui să-i aducă satisfacție emoțională

Nu numai intimitatea fizică, ci și conexiunea emoțională sunt importante pentru ea. Numai o relație în care se combină aceste componente o va face cu adevărat fericită.

8. Ea pune totul la inimă

Femeile înzestrate cu darul empatiei, se pot indispune chiar și din cauza unor lucruri mici. Problema este că sunt foarte emoționale și pun totul la inimă. Cu toate acestea, nu au obiceiul să fie supărate mult timp pe cineva. Ele nu suportă ura și dezgustul. În cazul în care persoana care a supărat-o își cere sincer scuze, ea îl va ierta imediat.

9. Îți va adresa multe întrebări.

Această femeie preferă claritate în tot. De aceea, pune multe întrebări. Ea vrea să știe dacă a înțeles corect sau nu bărbatul. Multora nu le place să li se adreseze întrebări, în special celor care încearcă să ascundă ceva.

10. Iubește din toată inima. 

Nimeni în această lume nu poate iubi mai mult decât femeia pe care Dumnezeu a înzestrat-o cu darul empatiei. Ea iubește din toată inima, se dăruie complet relației și așteaptă același lucru în schimb, însă nu toți sunt capabili de asta.

Să fii iubitul unei femei empatice este unul dintre cele mai frumoase lucruri care se pot întâmpla în viața unui bărbat. Alături de ea, el va afla ce este dragostea și loialitatea adevărată. Din păcate, mulți bărbați nu sunt pregătiți pentru o astfel de relație. Ei înțeleg prea târziu ce cadou le-a oferit soarta.