Iată cum femeia își ”alimentează” foștii parteneri cu energia sa feminină

Fiecare femeie se naște cu anumite posibilități energetice. De ele depinde cum o vor percepe bărbații.

Până în momentul în care fata își păstrează inocența, energia ei nu se consumă. Însă primului bărbat ea îi oferă o parte din ea. Succesul bărbatului depinde de cantitatea de energie primită.

În cuplu sunt două persoane, unde el este responsabil pentru bogăție, iar ea pentru atmosferă. Energia feminină îi oferă bărbatului puterea să obțină ceva, să avanseze și să aibă succes. Nu întotdeauna se întâmplă ca primul iubit să devină soț. Atunci și al doilea primește o parte din energie. Însă această resursă poate fi reînnoită, femeia își recuperează rezervele, dar timp de 7 ani după actul s*xual ea continuă să-i dea o parte de energie iubitului.

Dacă fata a avut mulți iubiți, toți se “alimentează” cu energia ei. Și acest lucru nu este rău, pe ea nu o afectează. Doar că bărbatul de lângă ea nu obține 100% din energia magică, ci mai puțin, ceea ce înseamnă că eficacitatea lui scade.

Cum bărbații simt energia feminină?

În primul rând, mulți bărbați visează să fie primii. Și nu doar pentru a  experimenta senzații noi. Instinctiv ei înțeleg că pot primi o “încărcătură” mare a acestei energii. În al doilea rând, bărbații de multe ori curtează mai multe doamne în același timp. Iar aceasta este o modalitate de a folosi câteva surse simultan, ceea ce le afectează pozitiv bunăstarea. De exemplu, un bărbat căsătorit își găsește o amantă, el primește impulsurile necesare și de la soția sa și de la cea cu care petrece timpul, ceea ce înseamnă că el poate fi de două ori mai eficient la locul de muncă.

Cum încetezi să-ți “alimentezi” foștii parteneri?

Poți face un ritual cu ajutorul căruia vei înlătura legătura cu foștii bărbați și, prin urmare, vei înceta să le oferi ceea ce ar trebui să aparțină numai bărbatului iubit. Ai nevoie de câteva minute și concentrare, însă rezultatul va fi imediat vizibil.

Trebuie să fii singură și să pronunți anumite cuvinte. Acest ritual este un dispozitiv psihologic care îți va permite să “elimini” toate legăturile inutile.

Stai în fața ferestrei. Dacă este posibil, aprinde o lumânare. Și în tăcere, imaginează-ți pe rând bărbații. Fiecăruia trebuie să-i spui cu sinceritate următoarele cuvinte:

“Îți mulțumesc că ai fost în viața mea. Mă bucur că ne-am întâlnit. Iert toate supărările care au fost între noi. Te eliberez. Te-am iubit cum am putut. Îți urez fericire.”

În acest moment, trebuie să-ți imaginezi că vă unește un fir invizibil. Este atașat chiar sub ombilicul tău și al lui. Trebuie să spui cuvintele și cu mâinile tai acest fir. Apoi imaginează-ți că bărbatul se întoarce și pleacă.

Cuvintele trebuie rostite sincer. Iertarea și recunoștința sunt o mare putere, dar trebuie să vină din inimă. Dacă, totuși, nu reușești să spui asta din inimă și supărarea rămâne – atunci repetă procesul de mai multe ori.

Femeia este o sursă de energie valoroasă pentru bărbat. De EA depinde dacă soțul va fi un milionar sau un portar. Cu cât există mai multă energie feminină, cu atât familia este mai bogată și bărbatul mai productiv.