Aceste 8 semne îți spun clar că bărbatul este îndrăgostit de tine

Te întrebi dacă bărbatul este îndrăgostit de tine? Încerci să-i interpretezi comportamentul și replicile atunci când comunică cu tine, dar încă te îndoiești de sentimentele lui?

Fii atentă la aceste 8 semne care îți vor spune sigur dacă e îndrăgostit:

1.Expresia feței

Atunci când comunicați acordă o atenție deosebită expresiei feței. În special, dilatarea pupilelor poate fi un indicator al interesului și excitației. Acest lucru este confirmat de rezultatele numeroaselor studii – atunci când în creierul nostru se activează centrele responsabile de obținerea plăcerii, în sânge se eliberează dopamina, provocând astfel dilatarea pupilelor.

2. Limbajul corpului

Atunci când examinezi mai aprofundat semnalele non-verbale, este important să înțelegi ce spune corpul lui. Dacă bărbatul stă cu picioarele depărtate atunci când comunicați, acest semnal non-verbal indică interesul lui față de tine – adică este deschis pentru tine.

3. Privirea și distanța dintre voi

Un alt indicator incontestabil este atunci când încearcă să reducă distanța dintre voi. De exemplu, dacă cineva se alătură conversației voastre, el instinctiv se apropie de tine. De asemenea, un semnal fiabil este dorința lui de a menține contactul vizual cu tine.

4. El te ascultă

Când o persoană este interesată de tine, te ascultă, nu se distrage cu altceva. Acest comportament este, în același timp și un mod de a-ți arăta că ești importantă pentru el. Dacă își amintește toate subiectele despre care ați vorbit și cele mai mici detalii ale răspunsurilor tale, atunci cu siguranță este îndrăgostit de tine.

5. Îți face complimente

Acordă atenție complimentelor pe care ți le spune bărbatul – se referă la caracteristicile tale fizice sau la calitățile interioare? Bineînțeles, ambele vorbesc că e atras de tine, dar dacă în laudele lui se concentrează doar pe caracteristicele externe, atunci interesul față de tine, cel mai probabil, se limitează doar la ele. Complimentele despre bunătatea, sinceritatea și devotamentul tău confirmă faptul că te apreciază cu adevărat.

6. Îți adresează întrebări personale.

Un bărbat îndrăgostit vrea să afle cât mai multe lucruri despre femeia pe care o simpatizează. Minunat dacă îți pune multe întrebări, însă contextul nu este mai puțin important decât numărul lor. De exemplu, un bărbat interesat de tine va dori să afle opinia ta referitor la unele lucruri, să-ți cunoască interesele și aspirațiile. Dacă îți pune întrebări personale, el caută o legătură interioară mai profundă între voi.

7. Îți îndeplinește micile cereri și te ajută într-o situație dificilă.

Dacă bărbatul încearcă să facă ceva bun pentru tine, atunci el are grijă de tine. Fie că este vorba de cafeaua de dimineață, cumpărată special pentru tine sau instalarea unui program nou la cererea ta – cu astfel de acțiuni minore el își exprimă afecțiunea față de tine. Și nu le face pentru că îți datorează ceva, ci din proprie dorință.

8. Cuvintele lui îți transmit atitudinea față de tine.

Uneori, cel mai bun mod de a înțelege ce atitudine are bărbatul față de tine este să fii atentă la ceea ce-ți spune. Chiar dacă nu rostește cuvintele “te iubesc”, ele pot fi ascunse în altceva. Expresia “mi-e dor de tine”, spuse de bărbat, confirmă faptul că ești o persoană importantă în viața lui.