Cum îl faci să se gândească doar la tine? Aceste 7 trucuri te vor ajuta cu siguranță!

Chiar dacă ai cucerit bărbatul și l-ai făcut să se îndrăgostească de tine – ai făcut munca doar pe jumătate. Trebuie să-l ”încălzești” mereu și fără să-și dea seama să se gândească numai la tine. Iată 7 modalități sigure care te vor ajuta să te descurci cu această sarcină.

1.Dispari pentru o perioadă de timp

Fă-l puțin nervos – după o întâlnire extraordinară dispari pentru câteva zile. Nu-i răspunde la apeluri și mesaje, fă astfel încât să nu știe nimic de tine. Îți garantăm că își va pune multe întrebări și îi va fi dor de tine, iar tu de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic vei apărea din nou în viața lui.

2. Trimite-i nu mai mult de un mesaj pe zi.

Desigur, dacă aceasta este inițiativa ta, iar pe el lasă-l să-ți trimită câte mesaje vrea. Bărbații se plictisesc repede de atenția excesivă. Ei sunt atrași de femeile inaccesibile, cele pe care trebuie să le cucerească.

3. Atinge-l cât mai des

La întâlniri nu ezita să-l atingi. Chiar dacă vă cunoașteți de puțin timp și sunteți la începutul unei relații romantice, îl poți lua de mâna, te poți lipi de el, poți trece cu mâna sau îl poți săruta pe obraz. Atingerile pentru bărbat sunt o ancoră psihologică foarte importantă, care îi lasă asociații și amintiri ferme în memorie.

4. Fii neobișnuită și extravagantă

Femeile deosebite întotdeauna rămân în memoria bărbatului. Cucerește-l cu ceva neobișnuit – poate fi stilul, coafura, opiniile despre viață, hobby-uri sau alte acțiunii neobișnuite. Desigur, toate acestea trebuie să fie în limitele decenței și moralității.

5. Folosește puterea aromei

Mirosul joacă un rol foarte important în atragerea bărbatului. Folosește o aromă pe care bărbatul o va asocia doar cu imaginea ta.

6. Fii puțin misterioasă 

Pentru ca interesul să nu-i dispară niciodată, iar gândurile să-i fie doar la tine, rămâi mereu un mister pentru bărbat. Poate fi un mic secret, care îl va încânta atât de mult încât nu vei deveni niciodată o carte citită pentru el.

7. Spune-i cuvinte afectuoase.

Puterea cuvântului este cu adevărat magică, deci trebuie să profiți de partea ei pozitivă. Cât mai des spune-i bărbatului/iubitului tău cuvinte frumoase, poți inventa o poreclă drăguță pe care o veți înțelege numai voi doi. Bunătatea, căldura și mângâierile rămân mereu în sufletul nostru și ne amintim mult timp de ele.