Iată cum își exprimă DRAGOSTEA bărbații și femeile din diferite semne ale zodiacului

Nu întotdeauna o declarație de iubire este asociată cu fraza: “Te iubesc”. Unora le poate părea prea banală, altora complexă sau, dimpotrivă, simplă. Horoscopul dragostei ne oferă indicii, bazându-se pe caracteristicile inerente ale fiecărui semn și ne ajută să citim printre rânduri, în timp ce jena, modestia sau brutalitatea îi împiedică să facă acest lucru.

Iată cum își exprimă sentimentele semnele zodiacale?

Berbec

Bărbatul acestui semn va vorbi despre iubire numai atunci când are încredere în sentimentele sale. El poate avea o relație îndelungată, își poate admira iubita, îi poate face complimente, dar nu-i va spune renumitele cuvinte de dragoste. Nu-l grăbi. Totul va deveni clar când va avea încredere în sentimentele sale.

Femeia Berbec este hotărâtă, ea poate face primul pas. Și îl va face de parcă totul este o întâmplare.

Taur

Pentru a-și deschide inima, Taurul are nevoie de o atmosferă plăcută. Un decor frumos, vin, lumânări, un mic cadou. El are nevoie să simtă sentimentul de sărbătoare. Mărturisindu-și iubirea, el nu ascunde că este gata să treacă la un nou nivel al relației.

Fetele Taur își mărturisesc iubirea prin grijă: “Voi întârzia. Nu sta în frig. Mergi undeva. Deja sunt aproape.”

Gemeni

Gemenii adesea sunt acuzați că aruncă confesiuni de dragoste în stânga și în dreapta. Ei nu mint. Ei spun adevărul, iar adevărul este ceea se simt în acest moment.

Astăzi, Geamănul este sigur că tot ce vrea e să fiți în doi, să simțiți plăcere,  iar mâine starea lui de spirit se poate schimba și el deja se întreabă dacă nu este o greșeală comportamentul său.

Despre sentimentele lui adevărate vor vorbi acțiunile sale, și anume, dorința de a face împreună cu partenera aceleași lucruri, de a urmări aceleași filme, a citi aceeași carte.

Rac

În dragoste Racul trece prin două momente. Prima etapă este timiditatea. Va încerca să se apropie numai dacă e sigur de simpatia reciprocă. A doua etapă – romantismul neîngrădit: dacă va fi un buchet de flori, atunci cu o notă mică, dacă va fi o cafea, atunci neapărat cu spumă în formă de inimă.

Pentru a face declarația de dragoste va alege locul “corect”: o cafenea pe acoperiș acolo unde se văd stelele. Dacă Racul ți-a spus “Te iubesc!” – este pentru mult timp, probabil chiar pentru o viață.

Leu

Leul nu-și ascunde sentimentele. Este deschis pentru iubire și mereu gata să-și confirme sentimentele cu acțiuni concrete. Nu contează locul unde își va mărturisi sentimentele, el se concentrează pe momentului adevărului. Va face declarația de dragoste foarte elegant, chiar și până la focuri de artificii.

Femeia-Leu este expertă în arta seducției, este capabilă să amețească mulți băieți. Dacă a pus ochiul pe ”victimă”, cu ușurință va face astfel încât bărbatul în curând să-i mărturisească dragostea.

Fecioara

Bărbatul din această zodie rareori își poate “împacheta” frumos cuvintele, confesiunile sale sunt dozate. Există o explicație pentru acest lucru. Înainte de a-și deschide sufletul, se va întreba de 100 de ori dacă are nevoie de asta. El s-a pregătit, dar în ultimul moment cuvintele i s-au blocat.

Aceleași senzații le au și fetele din această zodie. Nu trebuie să le grăbești să-ți dea un răspuns.

Balanța

Indecizia oprește bărbatul Balanță să-și mărturisească sentimentele. Dacă totuși sentimentele l-au depășit și simpatia este reciprocă, mărturisirea sentimentelor va fi un susur timid. Însă dacă va fi încurajat, bărbatul Balanță își va mărturisi dragostea cu încredere și chiar cu hotărâre.

Scorpion

Scorpionul este un semn care se bucură de o mare popularitate și nu suferă de atenția s*exului opus. El posedă un magnetism cu ajutorul căruia atrage oamenii și nu suferă de lipsa de interes pentru persoana sa.

Nu-i place să-și mărturisească sentimentele, dar dacă decide să facă acest pas, atunci este cu adevărat îndrăgostit și vrea ca un astfel de eveniment să rămână pentru mult timp în memorie.

Săgetător

Săgetătorul nu-și ascunde sentimentele, dar nici nu-i stă în fire să grăbească lucrurile. El tratează dragostea ca un spectru de sentimente care se manifestă diferit în funcție de situație.

Dacă nu e nevoie să grăbească lucrurile, atunci de ce să-și complice viața cu niște obligații suplimentare. Însă, dacă a doua jumătate vrea ca relația să se dezvolte, atunci el este pregătit să treacă la un nou nivel. Săgetătorul nu va ezita, își va mărturisi iubirea simplu: “Sentimentele mele sunt puternice – te iubesc!”.

Capricorn

Capricornul crede în dragoste, însă îi lipsește romantismul pentru a-și  împacheta dragostea într-un ambalaj frumos. De parcă ar ține-o în mână, pregătit să o demonstreze, dar nu prin cuvinte, ci prin acțiuni.

O privire, un zâmbet, o îmbrățișare și întotdeauna dorința de a fi aproape, la bine și la greu – astfel se manifestă dragostea Capricornului.

Vărsător

E ușor să înțelegi că Vărsătorul este îndrăgostit: comportamentul lui vorbește despre asta: privirea, expresia feței, gesturile. Însă, chiar și așa el se îndoiește, deși toți în jurul lui înțeleg că este îndrăgostit.

Cel mai probabil, declarația o va face ”în trecere”. Cel mai bun sprijin din partea persoanei iubite va fi același răspuns calm, astfel încât Vărsătorul să înțeleagă că dragostea nu este o greutate, ci aripi în spatele lui.

Pești

Peștii nu întotdeauna sunt pregătiți să-și arate sentimentele. Dar orice reținere într-o zi are un sfârșit. Asigurându-se în prealabil că persoana iubită nu-l va refuza, acest nativ face declarația de dragoste și un pas spre apropiere. Acest lucru poate părea ridicol, însă bunul simț îi va veni în ajutor și concentrându-se, el își va deschide sentimentele.